Βέλγιο-Βοσνία και Ελλάδα-Κύπρος με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Οι αγώνες της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ του 2018 συνεχίζονται και το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα δεν κρύβει μόνον ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, αλλά και έναν αγώνα με ελληνικό χρώμα, καθώς η εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την Κύπρο. Παράλληλα, ένας ακόμη αγώνας, αυτός ανάμεσα σε Βέλγιο και Βοσνία, καταφέρνει να ξεχωρίσει στην ιστοσελίδα στοιχημάτων του Stoiximan, χάρη στην προσφορά που τον συνοδεύει.

 

Ο Stoiximan ανακοινώνει πως θα διατηρήσει σήμερα 0% γκανιότα από δύο αγώνες: τον Βέλγιο-Βοσνία και τον Ελλάδα-Κύπρος. Αυτό σημαίνει ότι όσοι παίχτες επιλέξουν τους συγκεκριμένους αγώνες και τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 θα εκμεταλλευτούν αυξημένες αποδόσεις και θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν εξίσου αυξημένα κέρδη. Η προσφορά της ιστοσελίδας, άλλωστε, εξαλείφει την προμήθεια που διατηρεί από κάθε στοίχημα ο bookmaker, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί – όπως συμβαίνει πάντα – και να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Χάρη στην προσφορά του Stoiximan, λοιπόν, οι αποδόσεις του 1Χ2 στον πρώτο αγώνα έχουν ως εξής: 1.46 για νίκη του Βελγίου, 4.95 για ισοπαλία και 8.60 για νίκη της Βοσνίας. Αντίστοιχα, στον δεύτερο αγώνα, οι αποδόσεις στο 1Χ2 είναι οι εξής: 1.39 για νίκη της Ελλάδας, 4.95 για ισοπαλία και 12.20 για νίκη της Κύπρου. Και στις δύο περιπτώσεις, οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί αρκετά, ώστε να αποτελούν κάποιες από υψηλότερες του ανταγωνισμού.

 

Για να είναι, βέβαια, σε θέση να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά του Stoiximan, οι παίχτες θα πρέπει να επιλέξουν έναν από τους δύο αγώνες (ή και τους δύο) και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξή τους – και οι δύο ξεκινούν στις 21:45. Εφόσον, λοιπόν, τοποθετήσουν τα απαραίτητα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά οτ τελικό αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά.

Και εχτές ο Stoiximan ανακοίνωσε δύο αγώνες με 0% γκανιότα της Ιταλίας με την Ισπανία και του Περού με την Αργεντινή.

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και έτσι μπορούν και οι Έλληνες να στοιχηματίσουν μέσω αυτού και να εκμεταλλευτούν την προσφορά του.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία