Θέλτα-Παναθηναϊκός με 0% γκανιότα στην Championsbet

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις προκλήσεις του Europa League, αντιμετωπίζοντας απόψε στις 20:00 τη Θέλτα, σε έναν αγώνα που θα κρίνει τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο συγκεκριμένος αγώνας, παράλληλα, θα κρίνει και τα κέρδη που θα διεκδικήσουν όσοι επιλέξουν να στοιχηματίσουν σε αυτόν. Κάποιοι, άλλωστε, θα εισπράξουν μηδενικά κέρδη, κάποιοι απλά κέρδη και κάποιοι άλλοι αυξημένα κέρδη.

 

Στην τελευταία κατηγορία ανήκουν και τα μέλη της Championsbet, τα οποία μπορούν σήμερα να εκμεταλλευτούν την προσφορά που ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχήματος. Πρόκειται για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία επιτρέπει στους παίχτες να στοιχηματίσουν σε αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του Θέλτα-Παναθηναϊκός.

 

Αναλυτικότερα, η Championsbet διατηρεί 0% γκανιότα στο Θέλτα-Παναθηναϊκός, με αποτέλεσμα να μην έχει μειώσει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Σε διαφορετική περίπτωση, οι εν λόγω αποδόσεις θα ήταν χαμηλότερες, ώστε να εξασφαλίσει προμήθεια η Championsbet. Χάρη στην προσφορά, όμως, οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλευτούν καλύτερες τιμές, στοιχηματίζοντας στην αγορά του 1Χ2.

 

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε για τον αποψινό αγώνα του Europa League η Championsbet έχουν ως εξής: 1.62 για νίκη της Θέλτα, 4.09 για ισοπαλία και 6.52 για νίκη του Παναθηναϊκού. Πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο του ανταγωνισμού και που υπόσχονται αυξημένα κέρδη.

 

Τα κέρδη αυτά θα έρθουν, βέβαια, μόνον εφόσον οι παίχτες προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Επιπλέον, για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στην αγορά του 1Χ2. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, όχι με τη μορφή bonus (όπως συμβαίνει σε αρκετές προσφορές), αλλά μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως δεν απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν.

H ιστοσελίδα στοιχημάτων προσφέρει με 0% γκανιότα και τον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΑΠΟΕΛ στα πλαίσια του Europa League.

Η Championsbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και προσφέρει εκτός από στοίχημα και μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών καθώς διαθέτει ιστοσελίδα καζίνο, κίνο αλλά και με σλοτς.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία