Δύο αγώνες με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η νόμιμη εταιρία στοιχήματος Stoiximan εκμεταλλεύεται τη σημερινή πλούσια αγωνιστική δράση στο ποδόσφαιρο, προκειμένου να προσφέρει στα μέλη του την ευκαιρία να στοιχηματίσουν με αυξημένες αποδόσεις σε δύο από τους προγραμματισμένους αγώνες. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί, χάρη στο γεγονός ότι οι υπεύθυνοι διατηρούν 0% γκανιότα σε επιλεγμένες αγορές των δύο αγώνων.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan διατηρεί 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2 στον αγώνα του αγγλικού Capital One Cup ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Έβερτον και στον αγώνα του Coppa Italia ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ίντερ. Αποτέλεσμα της απουσίας της γκανιότας είναι οι αποδόσεις στα τρία σημεία της συγκεκριμένης αγοράς να μην έχουν μειωθεί.

 

Κάθε παίχτης, λοιπόν, που θα στοιχηματίσει σε έναν από τους παραπάνω αγώνες και επιλέξει να προβλέψει το τελικό του αποτέλεσμα θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει αυξημένα κέρδη. Χάρη στην απουσία της γκανιότας, άλλωστε, οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει ο Stoiximan, στο πλαίσιο της προσφοράς του, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού.

 

Αναλυτικότερα, στον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Έβερτον, ο οποίος ξεκινά στις 21:45, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν ως εξής: 1.55 για νίκη της Μάντσεστερ Σίτι, 4.70 για ισοπαλία και 6.85 για νίκη της Έβερτον. Αντίστοιχα, στον αγώνα της Γιουβέντους με την Ίντερ, ο οποίος ξεκινά στις 21:45, οι αποδόσεις έχουν ως εξής: 1.74 για νίκη της Γιουβέντους, 3.72 για ισοπαλία και 6.20 για νίκη της Ίντερ.

 

Για να εκμεταλλευτούν, τέλος, οι παίχτες τις παραπάνω αυξημένες αποδόσεις, θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 – εκεί βρίσκονται, άλλωστε, οι αυξημένες αποδόσεις. Και, τέλος, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα κάθε αγώνα. Αυτές είναι και οι μοναδικές προϋποθέσεις για τη σημερινή προσφορά του Stoiximan.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία