Φενέρμπαχτσε-Άντερλεχτ με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική εταιρία Novibet

Η στοιχηματική εταιρία Novibet στρέφει σήμερα το βλέμμα της στις αναμετρήσεις του Europa League και η ιστοσελίδα της έχει κατακλυστεί από αγώνες της διοργάνωσης, αλλά και κάποιες προσφορές** που υπόσχονται να ενισχύσουν τα κέρδη των παιχτών, χωρίς παράλληλα να αυξήσουν το ρίσκο που έχουν να πάρουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα των προσφορών** αυτών αποτελεί η κλασική πλέον της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει για έναν επιλεγμένο αποψινό αγώνα.

Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Άντερλεχτ, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2. Αυτό για τους παίχτες μεταφράζεται σε υψηλότερες αποδόσεις και υψηλότερα κέρδη. Βέβαια, μέχρι να φτάσουν στα υψηλότερα κέρδη, οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά** θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

 

Αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της προσφοράς** της 0% γκανιότας* είναι ότι δεν υπόσχεται κάποιο πριμ ή άλλη ανταμοιβή που ζητά αρκετά ανταλλάγματα – το μόνο που κάνει είναι να αυξάνει τις επιλεγμένες αποδόσεις (στη συγκεκριμένη περίπτωση στο 1Χ2 του Φενέρμπαχτσε-Άντερλεχτ) και να υπόσχεται περισσότερα κέρδη στους νικητές, με τη μορφή μετρητών. Και, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα κέρδη αυτά, οι παίχτες έχουν να ακολουθήσουν δύο απλά βήματα: να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Οι αποδόσεις που έχουν στη διάθεσή τους όσοι παίχτες εκμεταλλευτούν την προσφορά** της 0% γκανιότας* στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Europa League έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.05 για νίκη της Φενέρμπαχτσε, 3.70 για ισοπαλία και 4.10 για νίκη της Άντερλεχτ. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού και που υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία