Ευκαιρία για αυξημένα κέρδη στη League 1 προσφέρει η εταιρεία στοιχήματος Goalbet

Και σήμερα, οι λάτρεις του αγγλικού ποδοσφαίρου μπορούν να στραφούν στους αγώνες της League 1 και να απολαύσουν κορυφαίες αναμετρήσεις. Παράλληλα, βέβαια, μπορούν να στοιχηματίσουν και στους σημερινούς αγώνες. Επιπλέον, όσοι διατηρούν λογαριασμό στην εταιρεία στοιχήματος Goalbet μπορούν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή της προσφορά και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, τοποθετώντας συγκεκριμένα στοιχήματα.

Η προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα της League 1 ανάμεσα σε Γουόλσον και Γουίγκαν. Με άλλα λόγια, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

0% γκανιότα στο Γουόλσολ-Γουίγκαν από την Goalbet

Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά της Goalbet,η οποία να σας θυμίσουμε πως ανήκει στις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος της χώρας μας, δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας. Χάρη σε αυτή, οι παίχτες θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν αυξημένες αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία του αγώνα ανάμεσα σε Γουόλσολ και Γουίγκαν.

Συγκεκριμένα, η προσφορά ισχύει μόνο για όσα στοιχήματα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα. Τα στοιχήματα μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να έχουν οποιαδήποτε αξία, αρκεί να αφορούν στα επιλεγμένα σημεία και να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 21:45. Εφόσον τοποθετήσουν τα απαραίτητα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις που υπόσχονται τα αυξημένα κέρδη

Μέσω της προσφοράς της στοιχηματικής εταιρείας Goalbet, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του Γουόλσολ-Γουίγκαν έχουν αυξηθεί, καθώς απουσιάζει η καθιερωμένη προμήθεια, γνωστή ως γκανιότα. Χωρίς αυτή, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα: αυτή για νίκη της Γουόλσολ βρίσκεται στο 6.14, αυτή για ισοπαλία στο 3.88 και αυτή για νίκη της Γουίγκαν στο 1.70.

Οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Και χτες η Goalbet επέλεξε αγώνα της League 1 και συγκεκριμένα τον αγώνα Ρότσντεϊλ και Φλίτγουντ για να πρόσφέρει την 0% γκανιότα στα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία