Εταιρία στοιχήματος Goalbet: Διπλή ευκαιρία για αυξημένα κέρδη στο Nations League

To σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο κατακλύζεται από τους αγώνες των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου για το UEFA Nations League και τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Goalbet έχουν στη διάθεσή τους, όχι μία, αλλά δύο ευκαιρίες όπως και χτες, προκειμένου να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο. Υπεύθυνη για αυτό είναι μια συνήθης ύποπτος: η προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία αυξάνει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 δύο επιλεγμένων αγώνων.

Οι αγώνες που συμμετέχουν στη σημερινή προσφορά της Goalbet, η οποία να σας θυμίσουμε πως ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, είναι δύο: το Ολλανδία-Γαλλία και το Ουαλία-Δανία. Και οι δύο αγώνες είναι διαθέσιμοι για στοιχηματισμό σε δεκάδες αγορές στην στοιχηματική ιστοσελίδα, αλλά η αγορά του 1Χ2 είναι αυτή που ξεχωρίζει, χάρη στο γεγονός ότι τα σημεία της συνοδεύονται από αυξημένες αποδόσεις. Και, όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, οι αυξημένες αποδόσεις υπόσχονται και αυξημένα κέρδη στους νικητές!

 

0% γκανιότα στο Ολλανδία-Γαλλία και στο Ουαλία-Δανία

Στην προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της, αρκεί να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 των επιλεγμένων αγώνων. Εφόσον καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από εκείνα που δικαιολογεί το ρίσκο τους. Τόσο απλά, λοιπόν, θα αυξήσουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους με περισσότερα χρήματα από όσα υπόσχονται οι αποδόσεις άλλων ιστοσελίδων.

Για να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη, βέβαια, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, ώστε να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις. Αυτές βρίσκονται στο 1Χ2 των δύο αγώνων και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: στον πρώτο αγώνα, η νίκη της Ολλανδίας συνοδεύεται από απόδοση 3.35, η ισοπαλία από 3.55 και η νίκη της Γαλλίας από 2.36, ενώ στον δεύτερο, η νίκη της Ουαλίας συνοδεύεται από απόδοση 3.06, η ισοπαλία από 3.16 και η νίκη της Δανίας από 2.77.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία