Γερμανία-Αργεντινή με 0% γκανιότα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για όσα μέλη της αναζητούν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας στο ποδόσφαιρο. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν ότι διατηρούν 0% γκανιότα στον φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα σε Γερμανία και Αργεντινή, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 να έχουν αυξηθεί.

Χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας, η προμήθεια που συνοδεύει τα τρία επιλεγμένα σημεία του σημερινού αγώνα έχει εξαλειφθεί και οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί. Αντίθετα, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται να ανταμείψουν με αυξημένα κέρδη όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

 

Τα κατάλληλα στοιχήματα για τα αυξημένα κέρδη

Η σημερινή προσφορά της Goalbet ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Γερμανία και Αργεντινή. Τα στοιχήματα μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία, αλλά θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, θα αποφέρουν αυξημένα κέρδη, αντίστοιχα των αυξημένων αποδόσεων.

Τα κέρδη που θα προκύψουν, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα μπορούν να μεταφερθούν άμεσα από τον λογαριασμό κάθε παίχτη, χωρίς προϋποθέσεις και περιορισμούς.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις της προσφοράς

Χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας, η Goalbet ανακοίνωσε τρεις αυξημένες αποδόσεις στον σημερινό επιλεγμένο αγώνα. Οι αποδόσεις αυτές βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.81 για νίκη της Γερμανίας, 3.82 για ισοπαλία και 4.02 για νίκη της Αργεντινής. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στα μέλη της Goalbet που θα καλύψουν στο έπακρο τις προϋποθέσεις της προσφοράς.

Η Goalbet δεν είναι η μοναδική από τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας που επέλεξε να προσφέρει με 0% γκανιότα τον φιλικό αγώνα Γερμανία-Αργεντινή στα μέλη της, την ίδια προσφορά ανακοίνωσε και η Novibet για τα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία