Ελβετία-Ιαπωνία με κορυφαίες αποδόσεις στην εταιρία στοιχήματος Novibet

Η εταιρία στοιχήματος Novibet έχει αρχίσει και επίσημα την αντίστροφη μέτρηση για το Μουντιάλ (υπάρχει στην κυριολεξία ένα ρολόι με αντίστροφη μέτρηση στην ιστοσελίδα της!) και συνεχίζει να καλύπτει στοιχηματικά τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας των ομάδων, δίνοντας παράλληλα στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο. Αυτό το πετυχαίνει μέσω της προσφοράς** της 0% γκανιότας*, η οποία τέθηκε και σήμερα σε ισχύ, για τον φιλικό αγώνα ανάμεσα σε Ελβετία και Ιαπωνία.

Ο συγκεκριμένος αγώνας διατίθεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα αντίστοιχα σημεία να έχουν αυξηθεί και να συγκαταλέγονται στις κορυφαίες της αγοράς. Χάρη στην προσφορά**, οι παίχτες που θα καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εισπράξουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς**

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική εταιρία Novibet εξαλείφει τη γκανιότα*, την προμήθειά της που ευθύνεται για τη μικρή μείωση κάθε απόδοσης. Χωρίς αυτή, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 δεν έχουν μειωθεί και υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους νικητές, εφόσον βέβαια συμμετάσχουν στην προσφορά** και καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Όσοι, μάλιστα, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Ελβετία-Ιαπωνία θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη τους με τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Οι αποδόσεις του Ελβετία-Ιαπωνία

Χάρη στην προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet, οι αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού φιλικού αγώνα έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.72 για νίκη της Ελβετίας, 3.75 για ισοπαλία και 6.40 για νίκη της Ιαπωνίας. Οι αποδόσεις ξεπερνούν τον μέσο όρο, χάρη στην προσφορά**, και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Καθημερινά η Novibet η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, ανακοινώνει την αγαπημένη της προσφορά** αυτή της 0% γκανιότας* για τα διεθνή φιλικά. Χτες επέλεξε τον αγώνα σε ανάμεσα σε Ισλανδία και Γκάνα και σήμερα τον αγώνα Ελβετία-Ιαπωνία.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία