Κολομβία-Χιλή με κορυφαίες αποδόσεις στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Με τους αγώνες του Copa America να συνεχίζονται, οι παίχτες του στοιχήματος έχουν δεκάδες στοιχηματικές ευκαιρίες στη διάθεσή τους, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Παράλληλα, πολλοί από αυτούς έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν συμφέρουσες προσφορές** που ανακοινώνουν οι εταιρίες στοιχημάτων και να αυξήσουν ακόμη και τα πιθανά κέρδη τους, χωρίς να έχουν να αντιμετωπίσουν αυξημένο ρίσκο.

Μια τέτοια προσφορά** ανακοίνωσε σήμερα η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet. Οι υπεύθυνοι αύξησαν τις αποδόσεις του 1Χ2 σε έναν επιλεγμένο αγώνα, μέσω της προσφοράς** της 0% γκανιότας*. Αναλυτικότερα, ο αγώνας που προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2 είναι αυτός ανάμεσα σε Κολομβία και Χιλή.

 

Περισσότερα πιθανά κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο

Η προσφορά** της Novibet έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των αποδόσεων στο 1Χ2 του Κολομβία-Χιλή και οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν. Για να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη, όμως, θα πρέπει πρώτα να καλύψουν μια σειρά από απλές προϋποθέσεις.

Αναλυτικότερα, όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά** θα πρέπει αρχικά να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Κολομβία-Χιλή, πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, οι προβλέψεις τους για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα πρέπει να είναι σωστές, προκειμένου να τους εξασφαλίσουν κέρδη. Όσοι καλύψουν, τέλος, τις προϋποθέσεις της προσφοράς** και προβλέψουν σωστά θα εξασφαλίσουν κέρδη με τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις της Novibet στο Κολομβία-Χιλή

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρία Novibet στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*. Από την απουσία της γκανιότας* έχουν προκύψει οι εξής αποδόσεις: 2.30 για νίκη της Κολομβίας, 3.25 για ισοπαλία και 3.85 για νίκη της Χιλής. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού και υπόσχονται αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών στους νικητές.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία