Τρεις προσφορές για το Ελλάδα - Ν. Φερόε

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει απόψε στις 21:45 τα Ν. Φερόε, με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του EURO2016. Και, μπορεί ο αντίπαλος της εθνικής μας να θεωρείται εύκολος, οι πλάτες των διεθνών μας, όμως, βαραίνουν από την ανάγκη της νίκης, προκειμένου η εθνική να έχει ελπίδες πρόκρισης. Οι παίχτες του online στοιχήματος, από την άλλη, όχι μόνο δεν έχουν βάρος στις πλάτες τους, αλλά έχουν στη διάθεσή τους και κάποιες προσφορές, οι οποίες μπορούν να αυξήσουν τα κέρδη τους και να μειώσουν το ρίσκο, με αποτέλεσμα η αποστολή τους να ξαλαφρώνει ακόμη περισσότερο.

 

Προσφορές σχετικές με τον αποψινό αγώνα της εθνικής μας, λοιπόν, θα βρουν σε δύο εταιρίες στοιχημάτων . Η πρώτη από αυτές βρίσκεται στην ιστοσελίδα στοιχήματος Stoiximan και αφορά στη μηδενική γκανιότα. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας ανακοίνωσαν πως θα διατηρήσουν 0% γκανιότα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να είναι ελαφρώς αυξημένες. Αυτό σημαίνει πως και τα κέρδη όσων προβλέψουν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα αυξηθούν, χωρίς, μάλιστα, να τους ζητείται να κάνουν οτιδήποτε άλλο, πέρα από το να στοιχηματίσουν με επιτυχία.

 

Στην εταιρία στοιχήματος Sportinbget, από την άλλη, οι παίχτες έχουν στη διάθεσή τους δύο προσφορές. Η πρώτη αφορά σε ένα μπόνους 5% επί των κερδών, το οποίο θα κερδίσουν όσοι παίχτες στοιχηματίσουν στο Ελλάδα - Ν. Φερόε. Το μόνο που έχει να κάνει κάποιος, προκειμένου να διεκδικήσει το bonus, είναι να συμπεριλάβει τουλάχιστον μια αγορά του αγώνα στο δελτίο του, επιλέγοντας ανάμεσα σε αυτές που κλείνουν πριν την έναρξή τους - το live στοίχημα εξαιρείται από την προσφορά. Μπορεί, μάλιστα, να σχηματίσει και παρολί, αυξάνοντας τα συνολικά κέρδη του δελτίου του, αρκεί όλοι οι αγώνες που συμπεριέλαβε να διευθετούνται σήμερα.

 

Επιπλέον, η Sportingbet ανακοίνωσε και πως θα επιστρέψει τα χαμένα χρήματα (έως και 100 ευρώ) σε όσους στοιχηματίσουν στις αγορές του ακριβούς σκορ, του σκόρερ, του scorecast και των ειδικών στοιχημάτων, αρκεί να πετύχει η Ελλάδα τουλάχιστον τέσσερα γκολ ενάντια στα Νησιά Φερόε.

 

Χάρη στις παραπάνω προσφορές, το κυνήγι των αυξημένων κερδών και της μείωσης του ρίσκου γίνεται πιο εύκολη υπόθεση για τους παίχτες του online στοιχήματος, που μπορούν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο Ελλάδα - Ν. Φερόε με λιγότερο βάρος στις πλάτες τους.

 



Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία