Νόριτς-Γουότφορντ με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet έχουν και σήμερα την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία έχει αυξήσει κάποιες αποδόσεις σε έναν επιλεγμένο αγώνα. Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά** της Novibet ισχύει για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στο 1Χ2 του αγώνα της Premier League ανάμεσα σε Νόριτς και Γουότφορντ και μπορεί να ανταμείψει τους νικητές με περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

Δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά** έχουν όλα τα μέλη της Novibet, αρκεί να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Νόριτς και Γουότφορντ.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Στη σημερινή προσφορά** της Novibet όπως και σε κάθε προηγούμενη προσφορά** 0% γκανιότας*, συμμετέχουν συγκεκριμένα στοιχήματα. Οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Από την άλλη, τα στοιχήματά τους μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξίας, να είναι μονά ή παρολί και να συνοδεύονται από οποιαδήποτε απόδοση.

Βασική προϋπόθεση, τέλος, είναι τα κατάλληλα στοιχήματα να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Όσοι τα καταφέρουν θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις που προκύπτουν από την προσφορά**

Χάρη στην προσφορά** της Novibet, οι τρεις αποδόσεις που θα συναντήσουν οι παίχτες στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Premier League έχουν αυξηθεί και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.76 για νίκη της Νόριτς, 3.72 για ισοπαλία και 2.70 για νίκη της Γουότφορντ. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο που προσφέρουν οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων της αγοράς και που υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν τις απλές προϋποθέσεις της προσφοράς**.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Κανόνες Novibet


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία