Δύο αγώνες με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Το σημερινό πρόγραμμα προσφορών της νόμιμης εταιρίας στοιχημάτων Stoiximan ξεκινά από το ποδόσφαιρο και καταλήγει στο μπάσκετ, καθώς οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να προσφέρουν απόψε δύο αγώνες με 0% γκανιότα. Με τον τρόπο αυτό, δίνουν στα μέλη της ιστοσελίδας την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, είτε στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο είτε στο μπάσκετ.

 

Οι δύο αγώνες που συμμετέχουν στη σημερινή προσφορά του Stoiximan είναι οι εξής: αυτός ανάμεσα σε Ρόμα και Φιορεντίνα, ο οποίος διεξάγεται στο πλαίσιο της ιταλικής Serie A στο ποδόσφαιρο, και αυτός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Λαμποράλ Κούτσα, ο οποίος διεξάγεται στο πλαίσιο της Euroleague στο μπάσκετ. Και οι δύο αγώνες ξεκινούν στις 21:45 και οι παίχτες έχουν έως τότε διορία, προκειμένου να εκμεταλλευτούν την προσφορά του Stoiximan.

 

Η προσφορά αυτή δεν είναι άλλη από τη 0% γκανιότα, η οποία εξαλείφει την προμήθεια που διατηρούν οι υπεύθυνοι και αυξάνει τις αποδόσεις σε επιλεγμένες αγορές – αυτή του 1Χ2 στο ποδόσφαιρο και αυτή του νικητή αγώνα στο μπάσκετ. Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan στους δύο παραπάνω αγώνες έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη από τις περισσότερες αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει στα ίδια σημεία οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan έχει ανακοινώσει τις εξής αποδόσεις στον αγώνα της Serie A: 2.16 για νίκη της Ρόμα, 3.55 για ισοπαλία και 3.85 για νίκη της Φιορεντίνα. Αντίστοιχα, στον αγώνα της Euroleague, οι αποδόσεις έχουν ως εξής: 1.30 για νίκη του Ολυμπιακού και 4.25 για νίκη της Λαμποράλ.

 

Για να εξασφαλίσουν, τέλος, τα αυξημένα κέρδη που υπόσχονται οι δύο προσφορές, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν μόλις τρεις βασικές προϋποθέσεις: να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα, να επιλέξουν τις συγκεκριμένες στοιχηματικές αγορές και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα κάθε αγώνα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία