Δύο αγώνες με 0% γκανιότα στην Champions Bet

Η στοιχηματική εταιρία ChampionsBet επέλεξε δύο αγώνες που διεξάγονται αυτό το Σαββατοκύριακο (8 και 9 Φεβρουαρίου), προσφέροντας 0% γκανιότα στους παίχτες που θα στοιχηματίσουν. Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα επιλέξουν ένα από τα δύο ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά ντέρμπι, θα δουν υψηλότερες αποδόσεις, καθώς η εταιρεία δε διατηρεί γκανιότα.

 

Πρόκειται για τους αγώνες ανάμεσα σε Νάπολι και Μίλαν του ιταλικού πρωταθλήματος και Μονακό και Παρί Σεν Ζερμέν του γαλλικού, οι οποίοι προσφέρουν την ευκαιρία διεκδίκησης υψηλότερων κερδών, χάρη στη 0% γκανιότα.

H Championsbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας και εκτός από στοιχήματα προσφέρει και παιχνίδια στα μέλη της όπως online καζίνο με πάρα πολλές επιλογές.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία