0% γκανιότα στο Ατλέτικο Μ. - Ρεάλ Μ. από την Championsbet

H στοιχηματική εταιρία Championsbet διατηρεί 0% γκανιότα στο αποψινό ντέρμπι της Μαδρίτης, ανάμεσα σε Ατλέτικο και Ρεάλ, γεγονός που σημαίνει πως τα μέλη της έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Αναλυτικότερα, η Championsbet ανακοίνωσε αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, χάρη στην απουσία γκανιότας. Έτσι, όσοι τις εκμεταλλευτούν και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη.

 

Η Championsbet,η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, ανακοίνωσε τις παρακάτω αποδόσεις για τον αποψινό αγώνα της Primera Division: 3.66 για νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης, 3.60 για ισοπαλία και 2.21 για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία