Νέο παιχνίδι Betting Jackpot από τον Stoiximan

Ο Stoiximan λάνσαρε ένα νέο παιχνίδι στην ιστοσελίδα στοιχήματός του, στο οποίο οι παίχτες καλούνται να προχωρήσουν σε δωρεάν προβλέψεις για την έκβαση του αγώνα. Πρόκειται για το Betting Jackpot, το οποίο θα διεξάγεται σε εβδομαδιαία βάση και δίνει την ευκαιρία στους παίχτες να μοιραστούν ένα έπαθλο αξίας τουλάχιστον 250 ευρώ.

 

Στο πλαίσιο του νέου αυτού παιχνιδιού, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας θα επιλέγουν κάθε εβδομάδα έναν αγώνα. Για να συμμετάσχει κάποιος παίχτης, θα πρέπει αρχικά να τοποθετήσει ένα στοίχημα στο συγκεκριμένο αγώνα, στην αγορά της επιλογής του (με εξαίρεση την αγορά Draw No Bet). Οι μόνες προϋποθέσεις είναι να στοιχηματίσει τουλάχιστον 1 ευρώ και σε σημείο με απόδοση τουλάχιστον 1.70. Με τον τρόπο αυτό, εξασφαλίζει τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

 

Έπειτα, θα κληθεί να απαντήσει σε τρεις ερωτήσεις, σχετικές με την έκβαση του αγώνα. Αν απαντήσει σωστά και στις τρεις, μόλις λήξει ο αγώνας, θα μοιραστεί το ποσό των 250 ευρώ με όλους τους υπόλοιπους παίχτες που απάντησαν σωστά. Φυσικά, αν είναι ο μόνος νικητής, εξασφαλίζει ολόκληρο το ποσό για τον εαυτό του. Στην περίπτωση δε που δεν υπάρξει νικητής, το ποσό μεταφέρεται ως τζακπότ στο διαγωνισμό της επόμενης εβδομάδας – τζακπότ θα υπάρχει και στην περίπτωση που ο εν λόγω αγώνας λήξει 0-0. Κάθε παίχτης, τέλος, έχει δικαίωμα μόνο μίας συμμετοχής σε κάθε παιχνίδι.

 

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο αγώνας που έχει επιλεγεί για το Betting Jackpot είναι αυτός ανάμεσα σε Νάπολι και Γιουβέντους, ο οποίος διεξάγεται την Κυριακή 30 Μαρτίου. Οι παίχτες καλούνται να απαντήσουν στις εξής ερωτήσεις:

 

  • Ποιο θα είναι το τελικό σκορ του αγώνα;
  • Ποιος παίχτης θα σκοράρει πρώτος;
  • Σε ποιο λεπτό θα σημειωθεί το πρώτο γκολ;

 

Ήδη, το ποσό που θα κερδίσει ο νικητής (ή θα μοιραστούν όλοι όσοι απαντήσουν σωστά) έχει αγγίξει τα 1.000 ευρώ.

O Stoiximan ο οποίος ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος πάντα φροντίζει τα μέλη του με τις καλές προσφορές του αλλά και με τα παιχνίδια του.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.