Εκπτώσεις έως και 80% στο e-shop της Bwin

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Bwin ανακοίνωσε την έναρξη των καλοκαιρινών εκπτώσεων στο κατάστημά της, με αποτέλεσμα τα μέλη τη να βρίσκουν φθηνότερα όλα τα διαφημιστικά της προϊόντα, με μειώσεις που αγγίζουν έως και το 80% της αρχικής τιμής. Αναλυτικότερα, τα μέλη της Bwin έχουν το δικαίωμα να ανταλλάξουν τους πόντους που κερδίζουν από το online στοίχημα με μια τεράστια γκάμα προϊόντων, τα οποία τώρα είναι σαφώς φθηνότερα.

 

Το online κατάστημα της Bwin, λοιπόν, δεν απαιτεί χρήματα για τα προϊόντα που προσφέρει, αλλά πόντους. Με άλλα λόγια, οι αγορές σε αυτό είναι συνδεδεμένες αποκλειστικά με το πρόγραμμα αφοσίωσης της εταιρείας και, προκειμένου οι παίχτες να αποκτήσουν οποιοδήποτε προϊόν από το κατάστημα, θα πρέπει να στοιχηματίζουν στα γεγονότα της ιστοσελίδας και να συγκεντρώνουν αυτούς τους πόντους. Κάθε στοίχημα με απόδοση από 1.01 και άνω χαρίζει πόντους σε κάθε παίχτη, ανάλογα και με το ποσό που έχει στοιχηματίσει, ασχέτως από το αν κερδίσει ή χάσει. Για παράδειγμα, κάποιος παίχτης που θα στοιχηματίσει 25 ευρώ σε ένα σημείο με απόδοση 11.00 θα κερδίσει 2.3 πόντους.

 

Όσο συγκεντρώνει αυτούς τους πόντους, μπορεί να τους ανταλλάσσει με ένα από τα προϊόντα του e-shop που βρίσκονται σε έκπτωση. Και οι επιλογές του είναι δεκάδες! Κάθε παίχτης μπορεί να ανταλλάξει τους πόντους του (ανάλογα, βέβαια, με την αξία κάθε προϊόντος μετά την έκπτωση) με μπλουζάκια, μπουφάν, αξεσουάρ, τράπουλες, βαλίτσες με chips, μπάλες και είδη γυμναστικής, τσάντες, ακόμη και ηλεκτρονικές συσκευές, όπως iPad, tablets και smartphones, φορτιστές και επίπεδες τηλεοράσεις!

 

Τα μέλη της Bwin, λοιπόν, δεν έχουν μόνο την ευκαιρία να ανταλλάξουν τους πόντους του προγράμματος αφοσίωσης με μια τεράστια γκάμα προϊόντων που φέρουν το λογότυπο της εταιρείας, αλλά και να επωφεληθούν των καλοκαιρινών εκπτώσεων που ανακοίνωσε η εταιρεία, ώστε να κάνουν οικονομία στους πόντους τους.

Μια πολύ έξυπνη κίνηση της Bwin η ποία ανήκει στις εταιρίες στοιχημάτων που προσφέρουν στα μέλη της μεγάλη γκάμα αθλημάτων ,στοιχηματικών αγορών αλλά και παιχνιδιών.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bwin και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.