Εταιρία στοιχήματος Novibet: Προσφορά** αυξημένων αποδόσεων στη Serie B

Στο πλαίσιο της ιταλικής Serie B στο ποδόσφαιρο, η Παλέρμο υποδέχεται απόψε στις 21:30 τη Φροζινόνε, σε έναν αγώνα που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της εταιρίας στοιχήματος Novibet, χάρη στη σημερινή της προσφορά**. Πρόκειται για την προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία έχει ως αποτέλεσμα επιλεγμένα σημεία του αγώνα να συνοδεύονται από αυξημένες αποδόσεις.

Συγκεκριμένα, μέσω της προσφοράς** της 0% γκανιότας*, οι αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Παλέρμο-Φροζινόνε έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Αύξηση των αποδόσεων στο 1Χ2

Η συγκεκριμένη προσφορά** ουσιαστικά εξαλείφει τη γκανιότα*, την καθιερωμένη προμήθεια της στοιχηματικής εταιρίας Novibet (και κάθε άλλης από τις στοιχηματικές εταιρίες) από τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2. Έτσι, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως – αντίθετα, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο στους νικητές.

Για να εκμεταλλευτούν τις συγκεκριμένες αποδόσεις, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς**. Τα ανταλλάγματα που τους ζητούνται, πάντως, είναι ελάχιστα και για αυτόν τον λόγο η συγκεκριμένη προσφορά** συγκαταλέγεται στις αγαπημένες των παιχτών. Για αυτόν και για το γεγονός ότι μοιράζει αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών, φυσικά.

 

Οι νέες αποδόσεις της εταιρείας στοιχημάτων Novibet

Μέσω της προσφοράς** της, λοιπόν, η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet αύξησε τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της ιταλικής Serie B. Οι αποδόσεις έχουν διαμορφωθεί πλέον ως εξής: 2.15 για νίκη της Παλέρμο, 3.35 για ισοπαλία και 4.19 για νίκη της Φροζινόνε. Σε σύγκριση με τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού, οι αποδόσεις της Novibet υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία