Αυξημένες αποδόσεις στη Bundesliga από την εταιρία στοιχήματος Novibet

Και το σημερινό πρόγραμμα ποδοσφαίρου είναι πλούσιο σε όλη την Ευρώπη, αλλά τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Novibet πιθανότατα θα στρέψουν την προσοχή τους στη γερμανική Bundesliga και στον αγώνα ανάμεσα σε Φορτούνα Ντίσελντορφ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ο οποίος συμμετέχει στη σημερινή προσφορά** της 0% γκανιότας* που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Η συγκεκριμένη προσφορά** επιτρέπει στους παίχτες να στοιχηματίσουν με το ίδιο ρίσκο στην αγορά του 1Χ2, αλλά να διεκδικήσουν παράλληλα αυξημένα κέρδη.

Χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*, άλλωστε, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Φορτούνα Ντίσελντορφ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Αυξημένες οι αποδόσεις του 1Χ2

Οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία του σημερινού αγώνα της Bundesliga έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας* που αποφάσισε η Novibet. Με την προμήθεια (γκανιότα*) να απουσιάζει, δεν υπάρχει λόγος να μειωθούν οι αποδόσεις και έτσι παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν δύο απλές προϋποθέσεις: τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο 1Χ2 και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Όσοι τα καταφέρουν, μάλιστα, θα εξασφαλίσουν κέρδη με τη μορφή μετρητών. Και τα χρήματα αυτά θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη από την πρώτη στιγμή, χωρίς να απαιτείται κάποιο άλλο αντάλλαγμα.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς** της Novibet

Η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, ανακοίνωσε τις αυξημένες αποδόσεις στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Bundesliga, οι οποίες έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.92 για νίκη της Φορτούνα Ντίσελντορφ, 3.72 για ισοπαλία και 2.55 για νίκη της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στα μέλη της Novibet που θα καλύψουν τους όρους της προσφοράς**.

Η Novibet ξεκίνησε την αγωνιστική της γερμανικής Bundesliga με τον αγώνα Βέρντερ Βρέμης-Σάλκε τον οποίο πρόσφερε με 0% γκανιότα* στα μέλη της και σήμερα πέφτει η αυλαία της αγωνιστικής με τον αγώνα Φορτούνα Ντίσελντορφ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης τον οποίο επέλεξε για την 0% γκανιότας*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία