Μάντσεστερ Γ. – Ολυμπιακός με 0% γκανιότα στο Stoiximan

O Stoiximan ανακοινώνει πως ο σημερινός επαναληπτικός αγώνας ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Ολυμπιακό για το Champions League (Τετάρτη 19 Μαρτίου, στις 21:45) προσφέρεται στην ιστοσελίδα στοιχήματός του προς στοιχηματισμό, με 0% γκανιότα! Αυτό σημαίνει πως οι παίχτες που θα επιλέξουν μια από τις στοιχηματικές αγορές του συγκεκριμένου αγώνα θα δουν υψηλότερες αποδόσεις, καθώς η εταιρεία δεν πρόκειται να διατηρήσει προμήθεια.

 

Ενδεικτικές, άλλωστε, είναι οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, οι οποίες ορίστηκαν στο 1.55 για νίκη της Μάντσεστερ, 4.65 για ισοπαλία και 7.00 για νίκη του Ολυμπιακού.

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας και προσφέρει πόκερ και καζίνο με πολλά παιχνίδια για τα μέλη του.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία