Σάλκε-Μάιντζ με κορυφαίες αποδόσεις στην ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

Οι παίχτες του στοιχήματος υπολογίζουν σήμερα κέρδη και απώλειες από τους αγώνες του Champions League και του Europa League και παράλληλα έχουν στη διάθεσή τους μια σειρά από εθνικούς αγώνες ποδοσφαίρου, προκειμένου να στοιχηματίσουν. Η αγωνιστική δράση, άλλωστε, δε σταματά και οι ευκαιρίες από τις στοιχηματικές εταιρίες καραδοκούν.

Το ίδιο συμβαίνει και με τις προσφορές** του online στοιχήματος. Η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet, για παράδειγμα, ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά** και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς αυξημένο ρίσκο. Συγκεκριμένα, η Novibet προσφέρει τον σημερινό αγώνα της Bundesliga ανάμεσα σε Σάλκε και Μάιντζ με 0% γκανιότα*, στην αγορά του 1Χ2.

 

Οι λεπτομέρειες της σημερινής προσφοράς**

Η σημερινή προσφορά** της Novibet ισχύει αποκλειστικά για κάποια από τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Σάλκε και Μάιντζ. Προκειμένου να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2.

Εκεί βρίσκονται, άλλωστε, οι τρεις αποδόσεις που αυξήθηκαν, χάρη στην απουσία της γκανιότας*. Οι αποδόσεις αυτές έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.73 για νίκη της Σάλκε, 4.20 για ισοπαλία και 5.30 για νίκη της Μάιντζ. Χάρη στην απουσία της γκανιότας*, υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους παίχτες, αφού κυμαίνονται σε επίπεδα πάνω από τον μέσο όρο της αγοράς.

Αυτά τα κέρδη θα εξασφαλίσουν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Σάλκε-Μάιντζ και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Οι παίχτες που θα καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς** και προβλέψουν σωστά, μάλιστα, θα εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους, όπως συμβαίνει σε άλλου είδους προσφορές**.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία