Δύο αγώνες μπάσκετ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η αποψινή βραδιά είναι αφιερωμένη στο μπάσκετ, όσον αφορά τις προτιμήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan στον τομέα των προσφορών του, καθώς τα μέλη του μπορούν να στοιχηματίσουν σε δύο τέτοιους αγώνες με 0% γκανιότα και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας ανακοίνωσαν πως θα διατηρήσουν 0% γκανιότα, αρχικά στο ντέρμπι της Euroleague ανάμεσα σε Λαμποράλ Κούτσα και Μπαρτσελόνα και έπειτα στον αγώνα του NBA ανάμεσα σε Σαν Αντόνιο Σπερς και Μαϊάμι Χιτ.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά επιτρέπει σε κάθε παίχτη που θα στοιχηματίσει στην επιλεγμένη αγορά κάθε αγώνα να αυξήσει τα κέρδη που διεκδικεί. Η αύξηση των κερδών έρχεται μέσω της αντίστοιχης αύξησης των αποδόσεων. Και η τελευταία οφείλεται στην απουσία της γκανιότας, της προμήθειας που διατηρεί συνήθως από τα στοιχήματα των μελών του ο Stoiximan. Αφού, λοιπόν, απουσιάζει η γκανιότα, οι αποδόσεις σε επιλεγμένες αγορές δε μειώθηκαν, προκειμένου να εξασφαλίσει κέρδος ο Stoiximan.

 

Η επιλεγμένη αγορά και στους δύο αγώνες είναι αυτή του νικητή αγώνα. Και οι παίχτες θα πρέπει, όχι μόνο να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν το τζάμπολ κάθε αναμέτρησης, αλλά και να προβλέψουν σωστά, προκειμένου να εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η αγορά. Αυτές, μάλιστα, είναι και οι μόνες προϋποθέσεις της αγοράς.

 

Στον πρώτο αγώνα, λοιπόν, αυτόν της Euroleague, ο οποίος ξεκινά στις 21:30, οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή αγώνα έχουν ως εξής: 2.10 για νίκη της Λαμποράλ Κούτσα και 1.90 για νίκη της Μπαρτσελόνα. Αντίστοιχα, στον αγώνα του NBA που ξεκινά στις 02:30 τα ξημερώματα, η νίκη των Σπερς συνοδεύεται από απόδοση 1.12 και η νίκη των Χιτ από 9.00. Και στις δύο περιπτώσεις, οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει ο Stoiximan βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά.

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και η μηδενική γκανιότα είναι η αγαπημένη του προσφορά αφού την προσφέρει καθημερινά στα μέλη του.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία