Μπέτις-Λεβάντε με ενισχυμένα κέρδη στην εταιρεία στοιχημάτων Goalbet

To σημερινό πρόγραμμα ποδοσφαίρου περιλαμβάνει και μια ισπανική αναμέτρηση, στο πλαίσιο της Primera Division. Πρόκειται για την αναμέτρηση της Μπέτις με τη Λεβάντε, η οποία δεν παρουσιάζει μόνο αγωνιστικό, αλλά και στοιχηματικό ενδιαφέρον. Ειδικά χάρη στην σημερινή προσφορά της εταιρείας στοιχημάτων Goalbet, ο εν λόγω αγώνας αναμένεται να προτιμηθεί από πολλούς παίχτες του στοιχήματος, οι οποίοι θα επιχειρήσουν να εξασφαλίσουν ενισχυμένα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

Η Goalbet, άλλωστε, ανακοίνωσε πως προσφέρει τον επιλεγμένο αυτό αγώνα με 0% γκανιότα, γεγονός που σημαίνει ότι οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του Μπέτις-Λεβάντε θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο.

 

Αυξημένες αποδόσεις στο 1Χ2

Οι αποδόσεις που θα συναντήσουν στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet όσοι στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Μπέτις-Λεβάντε έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Η συγκεκριμένη προσφορά, άλλωστε, είναι υπεύθυνη για την αύξηση των αποδόσεων στα επιλεγμένα σημεία.

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρεία Goalbet στα τρία σημεία του 1Χ2 δεν μειώθηκαν, αφού η καθιερωμένη τους προμήθεια βρίσκεται στο 0%. Έτσι, παρέμειναν στα εξής υψηλότερα επίπεδα: 1.92 για νίκη της Μπέτις, 3.64 για ισοπαλία και 4.68 για νίκη της Λεβάντε. Οι παραπάνω αποδόσεις μπορούν να αποφέρουν περισσότερα κέρδη από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, οι οποίες στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων έχει μειωθεί ελαφρώς, εξαιτίας της γκανιότας.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Στην προσφορά της Goalbet συμμετέχουν μόνον όσα στοιχήματα τοποθετηθούν εγκαίρως στα κατάλληλα σημεία: σε αυτά της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Μπέτις και Λεβάντε. Επιπλέον, κάθε στοίχημα που φιλοδοξεί να αποφέρει αυξημένα κέρδη θα πρέπει να τοποθετηθεί πριν την έναρξη του αγώνα, στις 22:00, και όχι κατά τη διάρκειά του, στο live στοίχημα.

Όπως είναι φυσικό, τα ενισχυμένα κέρδη θα δικαιούνται μόνον όσοι παίχτες έχουν εκμεταλλευτεί την προσφορά και έχουν προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Η Goalbet δεν είναι η μόνη από τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος που προσφέρουν τον αγώνα με 0% γκανιότα. Και η Novibet ανακοίνωσε το αγώνα Μπέτις-Λεβάντε με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία