0% γκανιότα* στο Παρί Σ.Ζ. – Μάντσεστερ Σίτι από τη Novibet

Η νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Novibet δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους στον αποψινό αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Σίτι, ανακοινώνοντας αυξημένες αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία. Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα του στοιχήματος διατηρεί 0% γκανιότα* στον συγκεκριμένο αγώνα, με αποτέλεσμα κάποιες αποδόσεις να έχουν αυξηθεί και κάποια σημεία να υπόσχονται επιπλέον κέρδη.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά** αφορά στους παίχτες που θα στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα (ξεκινά στις 21:45) και θα επιλέξουν ένα από τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2. Στα σημεία αυτά, η γκανιότα*, η προμήθεια που διατηρεί σε κάθε σημείο η Novibet) έχει μηδενιστεί, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Χάρη στη σημερινή προσφορά** της Novibet, λοιπόν, όσοι στοιχηματίσουν στον αποψινό αγώνα του Champions League και επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 θα δουν τις εξής αποδόσεις: 1.72 για νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν, 4.15 για ισοπαλία και 5.60 για νίκη της Μάντσεστερ Σίτι.

 

Οι συγκεκριμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί και πλέον κυμαίνονται σε άκρως ανταγωνιστικά επίπεδα. Οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα* στα παραπάνω σημεία, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις τους να βρίσκονται χαμηλότερα. Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στη Novibet και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά**, μάλιστα, δεν πρόκειται να τους ζητήσει επιπλέον ανταλλάγματα. Σε αντίθεση με άλλες προσφορές** που συναντάμε στο διαδίκτυο, αυτή της μηδενικής γκανιότας* δε ζητά ούτε κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ούτε τζιράρισμα των επιπλέον κερδών, προκειμένου αυτά να γίνουν διαθέσιμα προς ανάληψη. Το μόνο που ζητά είναι μια σωστή πρόβλεψη, όσον αφορά στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, πριν αυτός ξεκινήσει.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία