Ρέντινγκ-Φούλαμ με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική ιστοσελίδα της Novibet

Απόψε, το μεγαλύτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον για όσους στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο βρίσκεται στην Αγγλία, καθώς διοργανώνονται τρεις συνολικά αγώνες στα πρωταθλήματα της χώρας – δύο για την Premier League και ένας για το Championship. Ο τελευταίος, μάλιστα, είναι εκείνος που παρουσιάζει το περισσότερο ενδιαφέρον. Άλλωστε, είναι αμφίρροπος, συνοδεύεται από ικανοποιητικές αποδόσεις και συνοδεύεται και από τη σημερινή προσφορά** της νόμιμης στοιχηματικής εταιρείας Novibet.

Η συγκεκριμένη προσφορά** είναι υπεύθυνη για την αύξηση των αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2 και υπόσχεται αυξημένα κέρδη, χάρη στην απουσία της γκανιότας* στα σημεία της συγκεκριμένης αγοράς. Πρόκειται για την προσφορά** της 0% γκανιότας* που ισχύει σε καθημερινή βάση στην ιστοσελίδα στοιχημάτων της Novibet και υπόσχεται περισσότερα κέρδη.

 

Αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίζουν στο Ρέντινγκ-Φούλαμ μέσω της Novibet και επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 θα δουν αυξημένες αποδόσεις σε κάθε σημείο. Η εταιρεία στοιχημάτων έχει αυξήσει τις εν λόγω αποδόσεις και πλέον αυτές κινούνται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς. Εξάλλου, οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα και έχουν μειώσει ελαφρώς τις δικές τους αποδόσεις.

Χάρη στην προσφορά**, λοιπόν, η στοιχηματική εταιρεία Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στο 1Χ2 του αποψινού αγώνα του Championship: 3.30 για νίκη της Ρέντινγκ, 3.60 για ισοπαλία και 2.36 για νίκη της Φούλαμ.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά**;

Προκειμένου να είναι σε θέση να ανακοινώσει αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, η Novibet μείωσε το ποσοστό της γκανιότας* που διατηρεί στο 0%. Η γκανιότα* είναι η προμήθεια που διατηρεί σε κάθε στοίχημα κάθε ιστοσελίδα στοιχήματος και ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων. Χωρίς αυτή, όμως, οι αποδόσεις δε μειώνονται και η Novibet υπόσχεται περισσότερα κέρδη.

 

Όροι και προϋποθέσεις

Στην προσφορά** της Novibet μπορούν να συμμετέχουν όλα τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας της, αρκεί να επιλέξουν τον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Ρέντινγκ και Φούλαμ και να τοποθετήσουν το στοίχημά τους στην αγορά του 1Χ2. Επιπλέον, θα πρέπει να στοιχηματίσουν πριν τις 21:45, ώρα έναρξης του αγώνα. Βασική προϋπόθεση είναι επίσης το να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Όσοι κερδίσουν θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη που δικαιούνται με τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη και δεν απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν, όπως συμβαίνει σε άλλου είδους προσφορές**.

Η ιστοσελίδα Novibet μας έχει συνηθίσει να ανακοινώνει προσφορές** για την Premier League όπως ο αγώνας μεταξύ Τσέλσι-Γουότφορντ που ανακοίνωσε με 0% γκανιότα*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία