Γιουβέντους-Μίλαν με 0% γκανιότα στην Championsbet

Οι αγώνες για το Super Cup της Ιταλίας συνεχίζονται και σήμερα, με ένα ντέρμπι από το παρελθόν που σήμερα δε μοιάζει και τόσο αμφίρροπο. Η Γιουβέντους υποδέχεται τη Μίλαν, σε έναν αγώνα που, σε προηγούμενες σεζόν, θα διέθετε ένα ισορροπημένο σετ αποδόσεων και κανένα ξεκάθαρο φαβορί. Τέτοιοι αγώνες, όπως είναι φυσικό, προσφέρονται για στοιχηματισμό, χάρη στην αύξηση των αποδόσεων, παράλληλα, βέβαια, με το εξίσου αυξημένο ρίσκο.

 

Όσοι επιθυμούν, όμως, να στοιχηματίσουν στον σημερινό αγώνα του Super Cup και να εκμεταλλευτούν και αυξημένες αποδόσεις, μπορούν απλά να προτιμήσουν τον αγώνα στην ιστοσελίδα της Championsbet. Η νόμιμη ιστοσελίδα του στοιχήματος διατηρεί 0% γκανιότα στο Γιουβέντους-Μίλαν, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να έχουν αυξηθεί ελαφρώς. Αυτό, βέβαια, σημαίνει αυξημένα κέρδη για όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Η προσφορά της Championsbet οφείλεται στο γεγονός ότι δε διατηρείται η καθιερωμένη προμήθεια (γνωστή ως γκανιότα) στις αποδόσεις του 1Χ2 και δεν έχουν μειωθεί. Όσοι, λοιπόν, τις εκμεταλλευτούν θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Τα κέρδη αυτά, βέβαια, θα είναι ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων, οι οποίες χάρη στην προσφορά της Championsbet έχουν ως εξής: 1.69 για νίκη της Γιουβέντους, 3.96 για ισοπαλία και 6.07 για νίκη της Μίλαν. Πρόκειται για αποδόσεις που καταφέρνουν να κινηθούν σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, χάρη στην προσφορά. Όπως είναι φυσικό, άλλωστε, οι αποδόσεις από τις περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού έχουν μειωθεί ελαφρώς, εξαιτίας της επιβολής γκανιότας.

 

Η προσφορά της Championsbet, τέλος, ισχύει έως τις 18:30, ώρα έναρξης του αγώνα, καθώς οι αυξημένες αποδόσεις δε θα μεταφερθούν στην πλατφόρμα του live στοιχήματος. Επιπλέον, ισχύει αποκλειστικά για τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 στο Γιουβέντους-Μίλαν. Τέλος, τα κέρδη που υπόσχονται οι αυξημένες αποδόσεις θα έχουν τη μορφή μετρητών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία