Κορυφαίες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο ανακοίνωσε η εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Η εταιρία στοιχημάτων Goalbet δε χάνει ούτε σήμερα την ευκαιρία να ενισχύσει κάποιες επιλεγμένες αποδόσεις, προκειμένου να δώσει στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν. Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής ιστοσελίδας ανακοίνωσαν ότι προσφέρουν με 0% γκανιότα τον σημερινό αγώνα του σουηδικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Γκέφλε και Εργκρίτε, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις που συνοδεύουν τα σημεία στην αγορά του 1Χ2.

Η προσφορά της Goalbet ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν εγκαίρως στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Γκέφλε-Εργκρίτε και, χάρη σε αυτή, τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα είναι αυξημένα.

 

Όταν λείπει η γκανιότα, αυξάνονται τα κέρδη

Η γκανιότα είναι η προμήθεια που διατηρεί κάθε bookmaker σε όλα ανεξαρτήτως τα σημεία στοιχηματισμού, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις. Από τη στιγμή, όμως, που η Goalbet διατηρεί 0% γκανιότα στο 1Χ2 του Γκέφλε-Εργκρίτε, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί. Αντίθετα, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές – σε όσους παίχτες, δηλαδή, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά.

Αυτό είναι και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, αφού η προσφορά της 0% γκανιότας ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να καλύψουν τους όρους της προσφοράς, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα, και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Η προσφορά της Goalbet έχει αυξήσει τις αποδόσεις που βρίσκονται στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα του σουηδικού πρωταθλήματος. Οι αποδόσεις έχουν διαμορφωθεί πλέον ως εξής: 3.72 για νίκη της Γκέφλε, 3.83 για ισοπαλία και 2.11 για νίκη της Έργκριτε. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού και που υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

H Goalbet δεν είναι η μόνη από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας που επέλεξε τον αγώνα Γκέφλε-Εργκρίτε για να τον ανακοινώσει με 0% γκανιότα την ίδια προσφορά ανακοίνωσε και η Novibet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία