Μειώθηκαν τα στοιχήματα σε Delaware και Mississippi τον Οκτώβριο

Οι τζίροι και τα έσοδα των νόμιμων στοιχηματικών εταιριών στις Πολιτείες του Delaware και του Mississippi παρουσίασαν πτώση τον Οκτώβριο του 2018, αγγίζοντας μάλιστα τα χαμηλότερα επίπεδα από τότε που οι δύο Πολιτείες νομιμοποίησαν το στοίχημα, ελεύθερες από τους περιορισμούς του ομοσπονδιακού νόμου PASPA.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσαν οι αρμόδιοι, τα έσοδα από το στοίχημα έπεσαν στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων μηνών, παρά το γεγονός ότι και στις δύο Πολιτείες οι κάτοικοι υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό τη νέα νόμιμη αγορά.

 

Μειωμένα τα έσοδα στοιχήματος στο Delaware

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο συνολικός τζίρος στοιχηματισμού του Οκτωβρίου στην Πολιτεία του Delaware δεν ξεπέρασε τα 14,7 εκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται για σημαντική μείωση, σε σχέση με τον Σεπτέμβριο, που ο τζίρος είχε αγγίξει τα 16,8 εκατομμύρια δολάρια. Παρόλο που η αξία των συνολικών στοιχημάτων ήταν μικρότερη, όμως, οι παίχτες κατάφεραν να εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη, ύψους 14,2 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτό, όπως είναι φυσικό, αποτέλεσε ένα επιπλέον πλήγμα για τις εταιρείες στοιχήματος. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα καθαρά τους έσοδα δεν ξεπέρασαν τα 448.000 δολάρια, όταν τον αμέσως προηγούμενο μήνα ξεπέρασαν τα 3,2 εκατομμύρια δολάρια!

Ο συνολικός στοιχηματικός τζίρος της Πολιτείας του Delaware, πάντως, έφτασε στα 54,5 εκατομμύρια δολάρια, από τον Ιούνιο, όταν και άνοιξε η νέα αγορά.

 

Αντίστοιχη η εικόνα και στο Mississippi

Τεράστια ήταν η μείωση τζίρου και εσόδων και στην Πολιτεία του Mississippi. Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι, τα έσοδα έπεσαν από τα 5,5 εκατομμύρια δολάρια του Σεπτεμβρίου στα μόλις 1,2 εκατομμύρια δολάρια τον Οκτώβριο! Σε συνδυασμό, μάλιστα, με μια σειρά ατυχών για τις ίδιες αποτελέσματα, τα οποία αύξησαν τα κέρδη των παιχτών, οι περισσότερες εταιρείες στοιχήματος βγήκαν ζημιωμένες τον Οκτώβριο.

Δείτε τα οικονομικά αποτελέσματα του Mississippi και για τον Αύγουστο.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.