Δεν έπιασε τους στόχους του 2013 η Mybet

H Mybet προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση των οικονομικών της αποτελεσμάτων για το 2013 και, όπως φαίνεται, αυτά δεν είναι ενθαρρυντικά για την εταιρεία του online στοιχήματος.

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα οι υπεύθυνοι της εταιρείας, ο στόχος που είχε τεθεί (για μεικτά έσοδα 70-75 εκατομμυρίων ευρώ) δεν επιτεύχθηκε, καθώς οι επιδόσεις της ήταν κατώτερες του αναμενόμενου. Αναλυτικότερα, τα μεικτά έσοδα της εταιρείας ήταν όχι υψηλότερα σε σχέση με το 2012, όπως αναμενόταν, αλλά χαμηλότερα κατά 2,5% και δεν ξεπέρασαν τα 67 εκατομμύρια ευρώ (όταν το 2012 άγγιζαν τα 68,8 εκατομμύρια ευρώ).

H Μybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας και εκτός από στοίχημα προσφέρει στα μέλη της πόκερ και online καζίνο με μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Mybet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.