Αυξήθηκαν οριακά τα έσοδα της εταιρίας στοιχημάτων William Hill

Η εταιρία William Hill ανακοίνωσε ότι οι τελευταίοι μήνες ήταν σχετικά επιτυχημένοι για τις επιχειρήσεις της, αφού σημειώθηκε μια μικρή αύξηση των εσόδων της. Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρίας ανακοίνωσαν τα οικονομικά αποτελέσματα των 17 εβδομάδων ανάμεσα στις 3 Ιουλίου και τις 29 Οκτωβρίου και, όπως φαίνεται, το μεγάλο όπλο της παραμένουν τα online παιχνίδια (στοίχημα, καζίνο κτλ.), σε αντίθεση με τα επίγεια, τα οποία έχουν δεχθεί σημαντικά πλήγματα, ειδικά στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Πάντως, σημαντικό ρόλο στην βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της William Hill έπαιξε και η επιτυχημένη πορεία της στις ΗΠΑ.

 

Τα οικονομικά αποτελέσματα της William Hill

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της William Hill, τα έσοδά της κατά το διάστημα από τις 3 Ιουλίου έως τις 29 Οκτωβρίου αυξήθηκαν κατά 1%, σε σχέση με τα αντίστοιχα περσινά. Ο τζίρος στον τομέα του στοιχήματος αυξήθηκε κατά 2%, αλλά τα έσοδα των υπόλοιπων τυχερών παιχνιδιών μειώθηκαν κατά 8%. Από την άλλη, τα μεικτά έσοδα του online τομέα σημείωσαν αύξηση της τάξης του 26%, αν δε ληφθεί υπόψη η εξαγορά του MR. Green. Αν ληφθεί υπόψη, κάποια προβλήματα που προέκυψαν ρίχνουν την αύξηση των εσόδων στο 1%.

Η αγγλική αγορά, πάντως, παραμένει η σημαντικότερη για τις επιχειρήσεις της William Hill. Αν και τα έσοδα της William Hill από το επίγειο στοίχημα μειώθηκαν κατά 16% (κυρίως εξαιτίας της μείωσης του ανώτατου ποσού στοιχηματισμού στα αυτόματα μηχανήματα), τα έσοδα από τις ιστοσελίδες της παρουσίασαν αύξηση 4%. Τα έσοδα από τις online επιχειρήσεις της William Hill στο Ηνωμένο Βασίλειο ισούνται με τα 2/3 των συνολικών εσόδων.

Στις ΗΠΑ, πάντως, η William Hill σημειώνει μόνο επιτυχίες. Τα έσοδά της αυξήθηκαν κατά 60% και οι υπεύθυνοι θεωρούν ότι η εταιρία αποτελεί αυτή τη στιγμή ηγέτη στη νεότευκτη αμερικανική αγορά. Και μπορεί οι επιτυχίες της να οφείλονται στο γεγονός ότι επεκτείνει συνεχώς τις επιχειρήσεις της σε νέες Πολιτείες (δραστηριοποιείται ήδη σε 10), αλλά και στην Πολιτεία της Nevada, όπου η William Hill δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια, τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 27%.

Δείτε τα οικονομικά αποτελέσματα του 2018 για την William Hill.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.