Μειώνει το ρίσκο του 0-0 στα προκατιματικά του EURO η εταιρία στοιχήματος Bet365

Οι επιλογές στοιχηματισμού των παιχτών που προτιμούν το ποδόσφαιρο έχουν αυξηθεί αρκετά αυτές τις ημέρες, καθώς διεξάγονται οι προκριματικοί του EURO. Οι παίχτες έχουν στη διάθεσή τους μια σειρά από κορυφαίους αγώνες εθνικών ομάδων και μπορούν να εκμεταλλευτούν κάθε πιθανή ευκαιρία και κάθε προσφορά που έχουν ανακοινώσει οι στοιχηματικές εταιρίες.

Μια τέτοια προσφορά προέρχεται από τη νόμιμη εταιρία στοιχήματος Bet365 και μπορούν να την εκμεταλλευτούν όλα τα μέλη της, ανεξάρτητα από το ποιον προκριματικό αγώνα του EURO επιλέξουν. Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά, τα χαμένα χρήματα επιλεγμένων στοιχημάτων θα αποζημιωθούν, εφόσον κάποιος αγώνας λήξει με σκορ 0-0.

 

Οι όροι συμμετοχής στην προσφορά της Bet365

Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά της Bet365 δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, στους αγώνες των προκριματικών του EURO που διεξάγονται τις επόμενες ημέρες. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν σε μία από τις παρακάτω αγορές: το ακριβές σκορ, το ημίχρονο/τελικό ή το scorecast. Επιπλέον, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν μονά στοιχήματα πριν την έναρξη κάθε αγώνα (τα live στοιχήματα και τα παρολί εξαιρούνται από την προσφορά) και να μην προχωρήσουν σε cash out – ωστόσο, το τμηματικό cash out δεν εξαιρείται από την προσφορά.

Εφόσον κάποιος παίχτης τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα και ο αγώνας που έχει επιλέξει λήξει με σκορ 0-0, τότε θα δικαιούται μια αποζημίωση, στην περίπτωση που το στοίχημά του χάσει. Η αποζημίωση που θα λάβουν οι δικαιούχοι θα έχει την ίδια αξία με το ποσό που έχουν χάσει, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και τη μορφή πριμ. Αυτό σημαίνει ότι απαιτείται τζιράρισμα της αξίας του, προκειμένου να απελευθερωθεί προς ανάληψη.

Χάρη στην προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας Bet365, λοιπόν, οι παίχτες θα έχουν να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο στα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν στους προκριματικούς αγώνες του EURO.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία