Διπλή προσφορά στο Champions League από την Sportingbet

Η έναρξη της φάσης των ομίλων του Champions League δε φέρνει μόνο θέαμα και συγκινήσεις στους λάτρεις του ποδοσφαίρου, αλλά και δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού στους παίχτες του στοιχήματος. Ειδικά όσοι επιλέγουν να στοιχηματίζουν μέσω της ιστοσελίδας στοιχημάτων Sportingbet, έχουν στη διάθεσή τους και μια σειρά προσφορών, κάθε ημέρα που διεξάγονται οι αγώνες της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

 

Η σειρά αυτή των προσφορών ξεκινά σήμερα εις διπλούν και υπόσχεται στους παίχτες είτε την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη είτε την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο.

 

Όσοι παίχτες, λοιπόν, στοιχηματίσουν στον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Άρσεναλ θα έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν τα κέρδη τους κατά 5%. Η Sportingbet υπόσχεται να προσθέσει ένα μπόνους 5% στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος που θα τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε αγορά του αγώνα, πριν την έναρξή του. Οι παίχτες, μάλιστα, μπορούν να τοποθετήσουν και παρολί, στο πλαίσιο της προσφοράς, αρκεί να συμπεριλάβουν αποκλειστικά αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Όσοι, από την άλλη, στοιχηματίσουν στον αγώνα της Αϊντχόφεν με την Ατλέτικο Μαδρίτης θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως χάσουν. Η προσφορά ισχύει και πάλι για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, στις εξής αγορές: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ. Για να προχωρήσει, τέλος, η Sportingbet στην επιστροφή, θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Γκριεζμάν να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα.

 

Όσοι, τέλος, εξασφαλίσουν χρήματα από τις δύο προσφορές θα πρέπει να κάνουν υπομονή έως την επόμενη εργάσιμη ημέρα, προκειμένου να τα δουν να πιστώνονται στον λογαριασμό τους. Τα χρήματα, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μπόνους και στις δύο περιπτώσεις, γεγονός που σημαίνει πως απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet με απόδοση 1.50 και άνω.

 

Το μπόνους στα κέρδη και την επιστρoφή χρημάτων στο Champions League που προσφέρει η Sportingbet μπορούν να διεκδικήσουν και όσοι Έλληνες στοιχηματίσουν μέσω αυτής, μιας και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία