Νέα υπηρεσία αυτόματου cash out από την Bet365

Τα μέλη της νόμιμης στοιχηματικής εταιρίας Bet365 μπορούν να εκμεταλλευτούν αρκετές υπηρεσίες στην ιστοσελίδα της, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζει το cash out, η δυνατότητα που έχουν να κλείσουν πρόωρα ένα στοίχημά τους, πριν την λήξη του αγώνα και την αυτόματη διευθέτησή του. Η υπηρεσία στοιχήματος cash out ισχύει προς το παρόν σε τρία αθλήματα, το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το τένις, και ουσιαστικά μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού, δίνοντας στους παίχτες την ευκαιρία να αποκτήσουν τον πλήρη έλεγχο του στοιχήματός τους.

Χάρη στο cash out, για παράδειγμα, κάποιος παίχτης που έχει στοιχηματίσει σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου, μπορεί να κλείσει πρόωρα το στοίχημά του, εφόσον κερδίζει ακόμη, ώστε να αποφύγει κάποια ανατροπή στα τελευταία λεπτά. Με τον τρόπο αυτό, θα εξασφαλίσει κέρδη, αλλά αυτά θα είναι μειωμένα.

Μέχρι πρόσφατα, οι παίχτες μπορούσαν να προχωρήσουν σε cash out με δύο τρόπους: ολικό και μερικό cash out. Πλέον, όμως, προστέθηκε ένα ακόμη: το αυτόματο cash out.

 

Ολικό και μερικό cash out

Οι δύο επιλογές που είχαν έως τώρα στη διάθεσή τους οι παίχτες τους επέτρεπαν να εμφανίσουν το ανοιχτό τους στοίχημα και να το κλείσουν ή ολοκληρωτικά ή μερικώς. Όσοι ήθελαν να κλείσουν ολοκληρωτικά ένα στοίχημα, δεν είχαν παρά να πατήσουν το κουμπί του cash out, όσο το στοίχημα κέρδιζε ακόμη, και να το κλείσουν, εισπράττοντας τα σχετικά κέρδη.

Όσοι, από την άλλη, ήθελαν να κλείσουν μόνο ένα μέρος του στοιχήματος, θα έπρεπε και πάλι να πατήσουν το κουμπί του cash out και να επιλέξουν το ποσό που ήθελαν να κλείσουν. Με τον τρόπο αυτό, το υπόλοιπο ποσό θα παρέμενε ενεργό και, αν το στοίχημά τους κέρδιζε, θα εισέπρατταν τα σχετικά κέρδη, συν αυτά που εξασφάλισαν από το μερικό cash out.

 

Το νέο αυτόματο cash out

Και οι δύο προηγούμενες επιλογές, λοιπόν, απαιτούσαν την παρουσία του παίχτη και το πάτημα του κουμπιού του cash out την κατάλληλη στιγμή. Χάρη στο νέο αυτόματο cash out, όμως, οι παίχτες μπορούν να θέσουν από πριν τις παραμέτρους που επιθυμούν (η Bet365 τις ονομάζει συνθήκες). Με αυτόν τον τρόπο, το στοίχημα θα κλείσει αυτόματα, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Για παράδειγμα, κάποιος παιχτης που θα στοιχηματίσει στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ ή στο τένις μπορεί να επιλέξει να κλείσει αυτόματα το στοίχημά του, όταν η αξία του cash out φτάσει στα 20 ευρώ. Μόλις η αξία φτάσει στο επιλεγμένο επίπεδο, το στοίχημα θα κλείσει μόνο του, χωρίς να ζητηθεί επιβεβαίωση.

Η διαδικασία επιλογής αυτόματου cash out είναι εξαιρετικά απλή. Μόλις τοποθετήσει το στοίχημά του, ο παίχτης θα δει ένα εικονίδιο σε σχήμα γραναζιού, δίπλα στο κουμπί του cash out. Εκεί μπορεί να επιλέξει τη δημιουργία νέας συνθήκης και να την ενεργοποιήσει. Μπορεί, μάλιστα, να την απενεργοποιήσει ανά πάσα στιγμή.

Χάρη στη νέα υπηρεσία της Bet365, λοιπόν, το cash out γίνεται ακόμη πιο εύκολα και αυτόματα, χωρίς να απαιτείται η παρουσία του παίχτη.

To 2015 η Bet365 είχε λανσάρει την υπηρεία τμηματικού cash-out στα μέλη της.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.