Στοιχήματα μειωμένου ρίσκου στην Primera Division υπόσχεται η εταιρία στοιχήματος Goalbet

Τις επόμενες ημέρες, η ιβηρική χερσόνησος θα κινηθεί στους ρυθμούς κορυφαίων αγώνων ποδοσφαίρου της ισπανικής Primera Division, οι οποίοι αναμένεται να προσφέρουν εκατοντάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού στους παίχτες. Όσοι, μάλιστα, διατηρούν λογαριασμό στην εταιρία στοιχήματος Goalbet θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα μειωμένου ρίσκου στους αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος, χάρη σε μια νέα προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

Η νέα προσφορά της Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, ξεκινά σήμερα και ισχύει ολόκληρο το τριήμερο. Και όσοι την εκμεταλλευτούν και τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στο ισπανικό πρωτάθλημα θα μπορούν να διεκδικήσουν μια αποζημίωση, αν κάποιος από τους αγώνες λήξει με σκορ 0-0 και χάσουν.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Στη νέα προσφορά της Goalbet μπορούν να συμμετάσχουν μόνον τα παρολί στοιχήματα που θα περιέχουν τουλάχιστον τρεις αγώνες της Primera Division και θα τοποθετηθούν στο pre-game. Τα παρολί αυτά μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία, αλλά θα πρέπει να αφορούν σε σημεία της αγοράς του 1Χ2.

Μόλις τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Goalbet και να στείλουν το ID του δελτίου τους.

 

Οι παίχτες που θα εξασφαλίσουν αποζημίωση για τα χαμένα

Εφόσον έχουν καλύψει τις παραπάνω προϋποθέσεις, οι παίχτες δεν έχουν παρά να περιμένουν να διευθετηθεί το παρολί τους. Αν κάποιος από τους αγώνες που επέλεξαν λήξει με σκορ 0-0 και χάσουν, θα δικαιούνται μια αποζημίωση. Η αποζημίωση θα έχει το ίδιο ύψος με την αξία του χαμένου παρολί και θα πιστωθεί στον λογαριασμό τους με τη μορφή πριμ. Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά όχι και για ανάληψη. Για να απελευθερωθούν για τον σκοπό αυτό, θα πρέπει να καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος που έχει προβλέψει η στοιχηματική εταιρία Goalbet για τα πριμ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία