Πρωτότυπα στοιχήματα στο Τουρκία-Ιταλία προσφέρει η στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten

Η αναμονή για την έναρξη του EURO ολοκληρώνεται και ο αποψινός αγώνας ανάμεσα σε Τουρκία και Ιταλία θα σηκώσει και επίσημα την αυλαία της διοργάνωσης που φίλαθλοι και παίχτες του στοιχήματος περιμένουν από πέρσι το καλοκαίρι! Οι περισσότεροι παίχτες έχουν ήδη ξεκινήσει να αναζητούν ευκαιρίες στοιχηματισμού στο Τουρκία-Ιταλία, είτε στις βασικές αγορές είτε στον τομέα των πιο πρωτότυπων στοιχημάτων.

Μια από τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος που έχουν παράδοση στην προσφορά πρωτότυπων στοιχημάτων είναι και η Interwetten, η οποία έχει ήδη ανακοινώσει μια σειρά από εναλλακτικές επιλογές για όσους σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στο Τουρκία-Ιταλία. Όσοι, λοιπόν, θέλουν να προσπεράσουν τις πιο συνηθισμένες αγορές, όπως το 1Χ2 και το over/under, μπορούν να αναζητήσουν μια πιο πρωτότυπη στην Interwetten.

 

Τα πρωτότυπα στοιχήματα που προσφέρει η Interwetten

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Interwetten έχει ανακοινώσει μια σειρά από ιδιαίτερα στοιχήματα για τον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Τουρκία και Ιταλία και οι επιλογές αυτές θα παραμείνουν διαθέσιμες έως ότου να αντικατασταθούν από τις αντίστοιχες του live στοιχήματος, μετά τη σέντρα του αγώνα. Έως τότε, οι παίχτες θα μπορέσουν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια σειρά από αγορές που δε θα συναντήσουν σε κάθε στοιχηματική ιστοσελίδα.

Για παράδειγμα, η Interwetten προσφέρει πολλές αγορές στην κατηγορία του ασιατικού χάντικαπ, όχι μόνο για το σύνολο του αγώνα, αλλά και για κάθε ημίχρονο ξεχωριστά. Παράλληλα, οι παίχτες θα συναντήσουν μια μεγάλη ποικιλία στοιχημάτων για την περίοδο επίτευξης κάθε γκολ. Για παράδειγμα, θα μπορέσουν να στοιχηματίσουν στο χρόνο του πρώτου γκολ, στην ομάδα που θα πετύχει τα περισσότερα γκολ εντός συγκεκριμένων χρονικών διαστημάτων και στην ομάδα που θα βρίσκεται μπροστά στο σκορ σε συγκεκριμένα λεπτά παιχνιδιού.

Οι πρωτότυπες επιλογές των μελών της Interwetten, τέλος, ολοκληρώνονται με μια σειρά στοιχημάτων για το scorecast, αλλά και για τους παίχτες, με αρκετά ειδικά που αφορούν, όχι μόνο στα γκολ που θα πετύχουν, αλλά και σε ασίστ και άλλους τομείς των επιδόσεών τους.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία