Αναβαθμισμένη έκδοση playmojis από τη Betshop!

Μερικές φορές, τα συναισθήματα που προκύπτουν από ένα κερδισμένο ή χαμένο στοίχημα, από την αναζήτηση της καλύτερης ευκαιρίας και από τον θρίαμβο ή την πανωλεθρία στο ποδόσφαιρο και σε άλλα αθλήματα είναι δύσκολο να εκφραστούν με λέξεις. Για αυτό το λόγο, η νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Betshop έχει δημιουργήσει για τα μέλη της μια σειρά από ειδικά σύμβολα emojis, τα οποία έχουν άκρως στοιχηματική θεματολογία και μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά κόρον από τα μέλη της.

 

Τα εν λόγω σύμβολα ονομάζονται playmojis και έχουν δημιουργηθεί από τη Betshop. Χάρη σε αυτά, οι παίχτες μπορούν να συνομιλούν με τους φίλους τους σε μια διαφορετική γλώσσα, εκφράζοντας ανάλογα τα συναισθήματά τους.

 

Τα playmojis, μάλιστα, προσφέρονται πλέον σε αναβαθμισμένη έκδοση σε όλα τα μέλη της ιστοσελίδας, καθώς η Betshop θέλει να ευχαριστήσει τους παίχτες για την εμπιστοσύνη που της δείχνουν! Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα κατεβάσουν δωρεάν στο κινητό τους και να τα χρησιμοποιήσουν όπως θέλουν στις επικοινωνίες τους με άλλους παίχτες.

 

Αναλυτικότερα, η αναβαθμισμένη έκδοση των playmojis είναι διαθέσιμη στο iTune Store της Apple, στο Google Play της Google, καθώς και στην ιστοσελίδα της Betshop. Και οι παίχτες που θα τα κατεβάσουν θα μπορούν να τα χρησιμοποιούν στα μηνύματα που στέλνουν μέσω Viber, WhatsApp, Skype και άλλων apps.

 

Χάρη στη… νέα γλώσσα της Betshop, λοιπόν, οι παίχτες του στοιχήματος θα μπορούν να μοιραστούν με τους φίλους τις συγκινήσεις του παιχνιδιού και των στοιχημάτων με ένα νέο και άκρως παραστατικό τρόπο!



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.