Νέα υπηρεσία live streaming στην εταιρεία στοιχηματισμού Betshop

Η Betshop αποτελεί μία από τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα και προσφέρουν ένα πλήθος επιλογών στους Έλληνες παίχτες. Ανάμεσα στις επιλογές αυτές, βέβαια, βρίσκονται και αρκετές χρήσιμες υπηρεσίες που διευκολύνουν τη ζωή των παιχτών και βελτιώνουν την εμπειρία στοιχηματισμού.

Ωστόσο, από αυτές τις υπηρεσίες έλειπε μέχρι πρότινος μία (και για πολλούς η πιο χρήσιμη): η ζωντανή μετάδοση αγώνων μέσω live streaming. Λίγες ημέρες πριν την έναρξη των σημαντικότερων διοργανώσεων, όμως, η εταιρεία στοιχημάτων Betshop φρόντισε να καλύψει το κενό και εγκαινίασε τη νέα υπηρεσία στην ιστοσελίδα της.

 

Δωρεάν υπηρεσία ζωντανής μετάδοσης αγώνων

Τα μέλη που διατηρούν λογαριασμό στην στοιχηματική ιστοσελίδα Betshop, λοιπόν, μπορούν πλέον να παρακολουθούν ζωντανά τους αγώνες της επιλογής τους, σε διαφορετικά επιλεγμένα αθλήματα. Τη μερίδα του λέοντος, βέβαια, κατέχουν οι αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις. Και η Betshop θα μεταδίδει στο εξής επιλεγμένες αναμετρήσεις σε διαφορετικά αθλήματα, αναμετρήσεις που δε μεταδίδονται στην ελληνική δημόσια και ιδιωτική τηλεόραση.

Όπως συμβαίνει και σε κάθε άλλη περίπτωση μετάδοσης αγώνων μέσω live streaming, τέλος, η Betshop θα μεταδίδει τους αγώνες με μια καθυστέρηση 5-10 δευτερολέπτων, ώστε να είναι δυνατή η ομαλή διενέργεια στοιχηματισμού.

 

Προϋποθέσεις χρήσης της υπηρεσίας

Η νέα υπηρεσία που παρέχει η στοιχηματική εταιρεία Betshop στα μέλη της, τέλος, προσφέρεται δωρεάν. Η μόνη προϋπόθεση για να παρακολουθήσει κάποιος ζωντανά έναν από τους αγώνες του προγράμματος είναι να διατηρεί έναν ενεργό λογαριασμό στην στοιχηματική ιστοσελίδα και σε αυτόν να έχει υπόλοιπο τουλάχιστον 1 ευρώ.

 

Πλεονέκτημα στον live στοιχηματισμό

Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, ειδικά οι παίχτες που προτιμούν να στοιχηματίζουν live, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, έχουν πλέον την ευκαιρία να τον παρακολουθούν ζωντανά και να καταλήγουν σε ασφαλέστερα συμπεράσματα και προβλέψεις. Και, όπως είναι φυσικό, η νέα υπηρεσία της Betshop είναι διαθέσιμη όχι μόνο για τον υπολογιστή, αλλά και για το κινητό και το tablet.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη