Κλείνει τις πύλες της η ελληνική ιστοσελίδα στοιχήματος της Meridianbet

Η εταιρία στοιχημάτων Meridianbet δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στην ελληνική αγορά, έχοντας εξασφαλίσει μία από τις απαραίτητες άδειες, αλλά πρόσφατα οι υπεύθυνοι ενημέρωσαν ότι αποχωρούν από τη χώρα μας. Ήδη, στην στοιχηματική ιστοσελίδα της Meridianbet υπάρχει η σχετική ανακοίνωση, η οποία ενημερώνει πως η δράση της στην Ελλάδα σταμάτησε από τις 23 Σεπτεμβρίου 2019.

Η σχετική ανακοίνωση δεν αναφέρει τους λόγους που οδήγησαν τους υπεύθυνους στην απόφαση να εγκαταλείψουν την ελληνική αγορά. Ωστόσο, δίνει αναλυτικές οδηγίες προς όσους διατηρούν λογαριασμό, προκειμένου να προχωρήσουν σε ανάληψη των χρημάτων τους.

 

Τίτλοι τέλους για τη Meridianbet στην Ελλάδα

Η στοιχηματική ιστοσελίδα της Meridianbet παραμένει ενεργή και οι παίχτες του στοιχήματος μπορούν να την επισκέπτονται. Ωστόσο, δεν είναι σε θέση να δημιουργήσουν νέο λογαριασμό και να τοποθετήσουν νέα στοιχήματα. Παράλληλα, οι παίχτες που ήδη διατηρούν λογαριασμό στην Meridianbet μπορούν μόνο να συνδεθούν και να ζητήσουν ανάληψη των χρημάτων που διατηρούν σε αυτόν.

Η σχετική ανακοίνωση προσφέρει αναλυτικές οδηγίες για τις επόμενες κινήσεις όσων διατηρούν ενεργό λογαριασμό, ενώ παράλληλα ενημερώνει τους παίχτες ότι μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών (στο e-mail support@meridianbet.gr), προκειμένου να λύσουν οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα που τυχόν αντιμετωπίζουν κατά τη διαδικασία.

Τέλος, η Meridianbet ευχαριστεί όλα τα μέλη της για τη στήριξη που της προσέφεραν όλα αυτά τα χρόνια και υπενθυμίζει στους παίχτες να στοιχηματίζουν υπεύθυνα.

 

Η πορεία της Meridianbet στην Ελλάδα

H Meridianbet συγκαταλεγόταν ανάμεσα στις εταιρίες στοιχήματος που απέκτησαν τις απαραίτητες άδειες στοιχήματος για νόμιμη δραστηριότητα στην Ελλάδα και τα τελευταία χρόνια διατηρούσε σταθερή παρουσία στη χώρα μας. Αν και το μερίδιο της αγοράς που της αναλογούσε δεν ήταν μεγάλο, σε πολλές περιπτώσεις η στοιχηματική της ιστοσελίδα κατάφερνε να ξεχωρίσει.

Άλλωστε, η Meridianbet κάλυπτε κάθε στοιχηματικό γεγονός με άφθονες επιλογές και σε πολλές περιπτώσεις πρόσφερε τα περισσότερα στοιχήματα από κάθε άλλη ιστοσελίδα. Τέλος, κάποιες από τις αποδόσεις της κατάφερναν να ξεχωρίσουν από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.