Δωρεάν στοίχημα στον τελικό του Champions League από την Bet365

Η στοιχηματική εταιρία Bet365 έχει ήδη ανακοινώσει δεκάδες στοιχηματικές αγορές για τον επερχόμενο τελικό του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης και προσφέρει στα μέλη της τη δυνατότητα είτε να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα είτε κατά τη διάρκειά του.

 

Ο μεγάλος τελικός είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 28 Μαΐου και η Bet365 δίνει επιπλέον στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο, χάρη στη νέα της προσφορά. Πρόκειται για μια προσφορά που χαρίζει ένα δωρεάν live στοίχημα στους παίχτες, προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια του τελικού του Champions League.

 

Για να συμμετάσχουν στην προσφορά της Bet365, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα στοίχημα πριν τη σέντρα του αγώνα. Το στοίχημα αυτό μπορεί να αφορά σε οποιαδήποτε αγορά. Έπειτα, μόλις ο αγώνας ξεκινήσει, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα ακόμη στοίχημα (και πάλι με χρήματα από τον λογαριασμό τους), αυτή τη φορά στην πλατφόρμα του live στοιχήματος.

 

Αυτό είναι ουσιαστικά και το στοίχημα που θα συμμετάσχει στην προσφορά. Γιατί, αν η πρόβλεψή τους στο live στοίχημα αποδειχθεί λανθασμένη, οι παίχτες θα εισπράξουν επιστροφή των χρημάτων της αξίας του, έως και το ποσό των 25 ευρώ. Και αυτό το στοίχημα, τέλος, μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά, αλλά δε θα πρέπει να ξεπερνά σε αξία τα 25 ευρώ.

 

Μια τελευταία βασική προϋπόθεση της προσφοράς είναι το ότι οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα (και πριν την έναρξη του αγώνα και κατά τη διάρκειά του) δε θα πρέπει να προχωρήσουν σε πρόωρό κλείσιμό τους, μέσω της υπηρεσίας cash out στοιχήματος.

 

H Bet365 ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και θεωρείται από τις κορυφαίες αλλά και τις μεγαλύτερες του χώρου λειτουργώντας σε 140 χώρες με αριθμό πελατών να ξεπερνάει το 1,5 εκατομμύριο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία