Διπλή προσφορά για το Champions League από την Sportingbet

Η αποψινή βραδιά δε θα μπορούσε παρά να είναι αφιερωμένη στο Champions League και σε δύο εξαιρετικά σημαντικές αναμετρήσεις: αυτή της Άρσεναλ με τη Μπαρτσελόνα και αυτή της Γιουβέντους με τη Μπάγερν. Με την ίδια λογική, λοιπόν, και οι προσφορές που ανακοίνωσε απόψε η νόμιμη εταιρία στοιχήματος Sportingbet είναι αφιερωμένες στους δύο παραπάνω αγώνες του Champions League και επιτρέπουν στους παίχτες είτε να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη είτε να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν απόψε στο Άρσεναλ-Μπαρτσελόνα θα έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν κατά 5%, χάρη στο μπόνους που χαρίζει η Sportingbet. Το bonus θα εξασφαλίσουν όσοι τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές του αγώνα που κλείνουν πριν την έναρξή του (στις 21:45). Κάθε τέτοιο στοίχημα θα εξασφαλίζει κι ένα μπόνους 5%, ακόμη κι αν πρόκειται για παρολί. Όσοι τοποθετήσουν παρολί, όμως, θα πρέπει να συμπεριλάβουν σε αυτό αποκλειστικά αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Από την άλλη, όσοι στοιχηματίσουν στο Γιουβέντους-Μπάγερν μπορούν να διεκδικήσουν πίσω τα χρήματα που ενδεχομένως χάσουν, εξαιτίας των λανθασμένων προβλέψεών τους σε επιλεγμένες στοιχηματικές αγορές. Οι αγορές που συμμετέχουν είναι αυτές του ακριβούς σκορ, του νικητή αγώνα και over/under, του σκορ πρώτου ημιχρόνου, του σκορ δεύτερου ημιχρόνου και του λεπτού πρώτου γκολ και οι παίχτες θα πρέπει και σε αυτή την περίπτωση να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα (επίσης στις 21:45).

 

Σε αυτή την προσφορά, όμως, η οποία υπόσχεται επιστροφή έως και 100 ευρώ, θα πρέπει να καλυφθεί μία ακόμη σημαντική προϋπόθεση: να επαληθευθεί το σενάριο της Sportingbet που θέλει τον Ντιμπάλα της Γιουβέντους να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα. Αν το σενάριο αυτό δεν επαληθευθεί, η επιστροφή δε θα πραγματοποιηθεί.

 

Όσοι εξασφαλίσουν χρήματα από τις δύο αποψινές προσφορές της Sportingbet θα πρέπει να τζιράρουν την αξία του ποσού επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω, προκειμένου να το απελευθερώσουν προς ανάληψη.

Η Sportingbet με έτος ίδρυσης το 1998 είναι από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στο χώρο του στοιχήματος και ανήκει και στις νόμιμες της Ελλάδος μιας και διαθέτει την απαραίτητη άδεια λειτουργίας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία