Μεγάλη αύξηση της Paddy Power BetFair μέσα στο 2015

Η Paddy Power BetFair ανακοίνωσε για πρώτη φορά τα οικονομικά της αποτελέσματα, τα οποία προκύπτουν από το σύνολο των επιδόσεων που είχαν για τελευταία φορά οι δύο στοιχηματικές εταιρίες (Paddy Power και BetFair) που συγχωνεύθηκαν για να τη σχηματίσουν. Και οι δύο εταιρίες, μάλιστα, παρουσίασαν αύξηση των εσόδων τους, με αποτέλεσμα τα πρώτα αυτά αποτελέσματα να είναι παραπάνω από ενθαρρυντικά.

 

Πριν, λοιπόν, συγχωνευθεί με τη BetFair, η Paddy Power εξασφάλισε έσοδα 1,1 δις ευρώ μέσα στο 2015. Πρόκειται για μια αύξηση της τάξης του 24%, σε σχέση με τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας για το 2014. Ειδικά στον τομέα του online στοιχήματος, η αύξηση άγγιξε το 23%, ενώ στα καταστήματα το 15%.

 

Αντίστοιχα, η BetFair ανακοίνωσε πως εξασφάλισε έσοδα 178 εκατομμυρίων ευρώ κατά το 2015, πριν τη συγχώνευσή της με την Paddy Power. Η αύξηση στα έσοδα της εταιρίας, σε σχέση με τα αντίστοιχα του 2014, αγγίζει το 21%. Σημαντικό ρόλο έπαιξε, σύμφωνα με τους υπεύθυνους της εταιρίας, η αύξηση κατά 51% των ποσών που στοιχηματίστηκαν στην ιστοσελίδα κατά το 2015, αλλά και μια σειρά θετικών αποτελεσμάτων σε κρίσιμους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

 

Ο Breon Corcoran, τέλος, CEO της Paddy Power BetFair, σχολίασε ως εξής τα θετικά οικονομικά αποτελέσματα: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που ολοκληρώσαμε τη συγχώνευση της Paddy Power με τη BetFair, δημιουργώντας μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες online στοιχήματος στον κόσμο. Τα αποτελέσματα αυτά δείχνουν πως και οι δύο επιχειρήσεις εισήλθαν στη συμφωνία, βασιζόμενες σε μια δυνατή οικονομική ορμή. Η πίστη μας στους λόγους που οδήγησαν στη συγχώνευση ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο, μετά από τις πρώτες ημέρες μας ως η νέα αυτή εταιρεία. Η συγχώνευση προχωρά όπως επιθυμούμε και ανυπομονούμε να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία που μας δίνεται για να προχωρήσουμε σε περαιτέρω οικονομική ανάπτυξη».



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.