Άδεια για τις ΗΠΑ εξασφάλισε το ανταλλακτήριο της BetFair

Η εταιρία στοιχημάτων BetFair εξασφάλισε επιτέλους την απαραίτητη άδεια για να λανσάρει το ανταλλακτήριο στοιχημάτων της στην αγορά των ΗΠΑ. Πρόκειται για το πρώτο online ανταλλακτήριο που θα λειτουργήσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και για μια σημαντική επιτυχία για την BetFair.

 

Αναλυτικότερα, η BetFair εξασφάλισε την απαραίτητη άδεια από το New Jersey Racing Commission (NJRC) και σύντομα θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες της και στους παίχτες στοιχήματος που κατοικούν στις ΗΠΑ, σε πολιτείες που επιτρέπουν το online στοίχημα.

 

Το ανταλλακτήριο στοιχημάτων της BetFair, βέβαια, είναι γνωστό στους Ευρωπαίους (και στους Έλληνες) παίχτες του στοιχήματος. Πρόκειται για μια υπηρεσία που επιτρέπει στα μέλη της να προτείνουν και να δέχονται αποδόσεις για τα στοιχήματά τους. Σε αντίθεση με μια απλή ιστοσελίδα του στοιχήματος, το ανταλλακτήριο δεν ανακοινώνει σταθερές αποδόσεις, αλλά επιτρέπει στους παίχτες να δέχονται ο ένας τα στοιχήματα του άλλου. Οι υπεύθυνοι, τέλος, εξασφαλίζουν κέρδος, διατηρώντας προμήθεια από τα χρήματα των νικητών.

 

Η υπηρεσία αυτή, λοιπόν, θα είναι σύντομα διαθέσιμη και στις ΗΠΑ, όπου οι παίχτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν το ανταλλακτήριο για την τοποθέτηση στοιχημάτων σε διαφορετικά αθλήματα. Πρόκειται για μια υπηρεσία που οι λάτρεις του online στοιχήματος (μα και η ίδια η BetFair) περίμεναν περίπου τέσσερα χρόνια. Οι υπεύθυνοι, άλλωστε, είχαν καταθέσει εδώ και καιρό την αίτησή τους, αλλά πάντοτε έβρισκαν εμπόδια νομικής φύσης. Η νέα αυτή εξέλιξη, όμως, σημαίνει τη δραστηριοποίηση του πρώτου online ανταλλακτηρίου στοιχημάτων στο New Jersey και στις ΗΠΑ γενικότερα.

Ένας λόγος που ξεχωρίζει η BetFair από τις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες είναι το online καζίνο που διαθέτει με τεράστια γκάμα παιχνιδιών αλλά και προσφορών για τα μέλη της.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.