Ενισχυμένες αποδόσεις στο Champions League ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Oι αγώνες ποδοσφαίρου του Champions League επιστρέφουν σήμερα, με τους επαναληπτικούς προημιτελικούς, και οι παίχτες έχουν στη διάθεσή τους αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη επωφελούμενοι φυσικά και τις προσφορές** που ανακοινώνουν οι στοιχηματικές εταιρίες. Παράλληλα, τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet θα μπορούν να επιλέξουν μια σειρά από ειδικά στοιχήματα που συνοδεύονται από ενισχυμένες αποδόσεις. Με άλλα λόγια, όσοι εκμεταλλευτούν τα συγκεκριμένα στοιχήματα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

Τα στοιχήματα που συνοδεύονται από ενισχυμένες αποδόσεις στη Novibet, μάλιστα, δεν αφορούν σε συνηθισμένα σημεία, αλλά σε κάποιες συνδυαστικές προβλέψεις που ξεφεύγουν από το συνηθισμένο.

 

Τα ειδικά στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων της Novibet

Κάποια από τα στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων που ανακοίνωσε η νόμιμη ιστοσελίδα στιοχήματος Novibet αφορούν σε επιλεγμένους αγώνες και ποδοσφαιριστές, ενώ κάποια άλλα στο σύνολο των επιδόσεων των ομάδων που αγωνίζονται σήμερα και αύριο στο Champions League.

Για παράδειγμα, οι παίχτες μπορούν να σκοράρουν στον Λ. Μέσι και στον Κ. Ρονάλντο και στο αν θα σκοράρουν και οι δύο στους αντίστοιχους αγώνες τους (εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Άγιαξ αντίστοιχα). Σε αυτή την περίπτωση, η ενισχυμένη απόδοση αγγίζει το 4.25.

Σε κάποια άλλα στοιχήματα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στον αριθμό των γκολ που θα επιτευχθούν στο σύνολο των αγώνων του Champions League σήμερα και αύριο. Για παράδειγμα, μπορούν να στοιχηματίσουν στο ότι κάθε αγώνας θα λήξει με over 2,5 γκολ, με ενισχυμένη απόδοση στο 8.40. Αντίστοιχα, μπορούν να στοιχηματίσουν στο ότι θα σκοράρουν όλες οι ομάδες στους αγώνες τους (κοινώς, θα έχουμε GG σε κάθε αγώνα του Champions League), με ενισχυμένη απόδοση 9.50.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, θα παραμείνουν διαθέσιμα έως την έναρξη των πρώτων αγώνων του Champions League και θα υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους τα προτιμήσουν και δουν τις προβλέψεις τους να επαληθεύονται.

 


** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία