Πρόωρα κέρδη στο PDC World Championship από την Paddy Power

Τα μέλη της Paddy Power γνωρίζουν καλά τη συνήθεια της να πληρώνει πρόωρα σε αρκετές περιπτώσεις, ειδικά όσον αφορά σε στοιχήματα ποδοσφαίρου και ειδικών κατηγοριών. Η τακτική αυτή εφαρμόζεται στο πλαίσιο κάποιας προσφοράς, η οποία θα επεκταθεί σύντομα και στις αναμετρήσεις του PDC World Championship στα βελάκια. Αναλυτικότερα, η Paddy Power θα πληρώνει πρόωρα επιλεγμένα στοιχήματα στους αγώνες του δεύτερου γύρου του τουρνουά, ο οποίος ξεκινά στις 23 Δεκεμβρίου.

 

Σε αυτούς τους αγώνες, λοιπόν, η εταιρία στοιχημάτων Paddy Power υπόσχεται να πληρώνει πρόωρα ως κερδισμένα τα στοιχήματα που θα αφορούν σε κάποιον παίχτη που θα προηγηθεί με διαφορά τουλάχιστον τριών σετ. Χάρη σε αυτή την προσφορά, τα μέλη της Paddy Power που έχουν στοιχηματίσει στον αγώνα θα εισπράττουν τα κέρδη που δικαιούνται, πριν την ολοκλήρωση του αγώνα και ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα.

 

Για να δικαιούνται, όμως, πρόωρη πληρωμή, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα. Τα στοιχήματα θα πρέπει να είναι μονά και να αφορούν αποκλειστικά στην αγορά του νικητή αγώνα. Εφόσον επιλέξουν έναν από τους δύο συμμετέχοντες και αυτός προηγηθεί με διαφορά τριών σετ, η Paddy Power θα πληρώσει άμεσα ως νικητήριο το στοίχημα, ακόμη κι αν στο τέλος του αγώνα έρθει η ανατροπή και η επιλογή τους χάσει!

 

Κάθε παίχτης που ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην προσφορά, τέλος, μπορεί να τοποθετήσει τις προβλέψεις του από τον υπολογιστή ή το κινητό, ενώ δεν υπάρχει και κάποιο μέγιστο ποσό στοιχηματισμού, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να στοιχηματίσει όσα χρήματα θέλει.

Η Paddy Power είναι από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες στοιχημάτων της Ιρλανδίας και προσφέρει μεγάλη ποικίλια αθλημάτων για στοιχηματισμό καλύπτοντας διοργανώσεις από όλο τον κόσμο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία