Ειδικά στοιχήματα για τους παίχτες της Euroleague στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η Goalbet,η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, υποδέχεται τους σημερινούς αγώνες της Euroleague στο μπάσκετ, όχι μόνο καλύπτοντας πλήρως κάθε πτυχή των αγώνων της διοργάνωσης, αλλά και με την προσθήκη μιας σειράς από ειδικά στοιχήματα για τους παίχτες των κορυφαίων ομάδων. Τα ειδικά στοιχήματα που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι μπορούν να αποφέρουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, μέσω διαφορετικών προβλέψεων, οι οποίες διαφέρουν αρκετά από τις συνηθισμένες που έχουν στη διάθεσή τους οι παίχτες σε κάθε αγώνα.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι, λοιπόν, είναι να επιλέξουν ένα από τα ειδικά στοιχήματα της Goalbet και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά. Αν τα καταφέρουν, θα εισπράξουν τα κέρδη που τους αναλογούν, όπως και σε κάθε άλλο στοίχημα.

 

Οι ειδικές επιλογές των μελών της Goalbet

Η πρώτη κατηγορία των ειδικών στοιχημάτων που ανακοίνωσε η Goalbet για τους σημερινούς αγώνες της Euroleague αφορά στους παίχτες και συγκεκριμένα στον πρώτο σκόρερ κάθε αγώνα. Συγκεκριμένα, τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας θα πρέπει να προβλέψουν σωστά τον σκόρερ κάθε αγώνα. Οι επιλογές τους είναι οι εξής: τα Ζαλγκίρις-Παναθηναϊκός, Μπουντούτσνοστ-Ρεάλ, Μπασκόνια-Μιλάνο και Εφές-Νταρουσάφακα. Κάθε παίχτης, λοιπόν, μπορεί να επιλέξει έναν ή περισσότερους από τους παραπάνω αγώνες και να στοιχηματίσει στον πρώτο σκόρερ.

Η δεύτερη κατηγορία ειδικών στοιχημάτων της Goalbet αφορά στους ίδιους αγώνες, αλλά σε μια άλλη πρόβλεψη: στο ποια ομάδα θα πετύχει τον πρώτο πόντο σε κάθε αγώνα. Η πρόβλεψη αυτή είναι πιο δύσκολη (αν και έχει μόνο δύο επιλογές, σε αντίθεση με τους πρώτους σκόρερ) και υπόσχεται καλύτερες πληρωμές στους νικητές.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, θα είναι διαθέσιμα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet έως την έναρξη κάθε αγώνα της Euroleague.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία