Μειωμένο ρίσκο στο Europa League υπόσχεται η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Για μια ακόμη ημέρα, η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, ανακοίνωσε μια νέα προσφορά, η οποία ανοίγει την πόρτα στους παίχτες, προκειμένου να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο. Η νέα προσφορά υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο για όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους σημερινούς προκριματικούς αγώνες του Europa League, αφού υπόσχεται να αποζημιώσει όσα στοιχήματα καλύπτουν τους όρους και χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους σημερινούς αγώνες του Europa League θα δικαιούνται μια αποζημίωση, υπό την προϋπόθεση ότι θα χάσουν, εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στη σημερινή προσφορά

Για να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στη σημερινή προσφορά της Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν αρχικά τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί στο pre-game, το οποίο να περιλαμβάνει τουλάχιστον τέσσερις αγώνες από την προκριματική φάση του Europa League. Τα παρολί μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία και να συνοδεύονται από οποιαδήποτε απόδοση. Ωστόσο, όλα τα σημεία του θα πρέπει να αφορούν σε προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2 (μόνη εξαίρεση αποτελούν οι αγώνες που προσφέρονται με 0% γκανιότα).

Μόλις τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Goalbet και να την ενημερώσουν για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας το ID του δελτίου τους.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Τα παραπάνω παρολί θα συμμετέχουν στη σημερινή προσφορά της Goalbet, αλλά τα μόνα που θα δικαιούνται την αποζημίωση θα είναι εκείνα που θα χάσουν εξαιτίας μίας και μόνο λανθασμένης πρόβλεψης. Όσα παρολί καλύψουν τη σημαντική αυτή προϋπόθεση θα αποζημιωθούν με ένα πριμ, αξίας ίσης με των χαμένων χρημάτων, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Το πριμ, τέλος, θα υπόκειται στις απαιτήσεις τζιραρίσματος της εταιρίας στοιχήματος Goalbet και δε θα είναι άμεσα διαθέσιμο για ανάληψη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία