Δύο προσφορές για το Άρσεναλ-Ολυμπιακός από τη Sportingbet

H εταιρία στοιχημάτων Sportingbet δίνει απόψε στα μέλη της που θα στοιχηματίσουν στον αγώνα του Champions League ανάμεσα στην Άρσεναλ και τον Ολυμπιακό να προσδώσουν αυξημένη αξία στα στοιχήματά τους με δύο τρόπους: είτε διεκδικώντας αυξημένα κέρδη είτε μειώνοντας το ρίσκο στοιχηματισμού.

 

Οι δυνατότητες αυτές δίνονται στα μέλη της Sportingbet, χάρη σε δύο προσφορές που ανακοινώνει η εταιρεία για τον αποψινό αγώνα. Πρόκειται για ένα μπόνους 5%, το οποίο προστίθεται στα κέρδη όσων προβλέψουν σωστά και για μια επιστροφή χρημάτων, έως 100 ευρώ, για όσους στοιχηματίσουν λάθος.

 

Η πρώτη προσφορά, λοιπόν, υπόσχεται αύξηση κατά 5% των κερδών, όσων τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές του Άρσεναλ-Ολυμπιακός που κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα (στις 21:45). Προκειμένου να διεκδικήσει κάποιος το bonus αυτό, μπορεί, μάλιστα, να τοποθετήσει είτε μονά στοιχήματα είτε παρολί. Στην περίπτωση των παρολί, όμως, θα πρέπει όλοι οι αγώνες να διευθετούνται σήμερα, έως και τα μεσάνυχτα.

 

Η δεύτερη προσφορά, από την άλλη, υπόσχεται επιστροφή των χρημάτων (έως και 100 ευρώ) σε όσους στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγορές, πριν την έναρξη του αγώνα, και χάσουν. Οι αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά είναι οι εξής: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στις παραπάνω αγορές, πριν την έναρξη του Άρσεναλ-Ολυμπιακός, και χάσουν, θα λάβουν πίσω έως και 100 ευρώ, αρκεί να επαληθευθεί το σενάριο της Sportingbet που θέλει τον Μπράουν Ιντέγιε του Ολυμπιακού να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα.

 

Όσοι κερδίσουν, τέλος, είτε το στοιχηματικό μπόνους είτε την επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, θα πρέπει να κάνουν υπομονή έως την επόμενη εργάσιμη ημέρα, προκειμένου τα χρήματα να πιστωθούν στους λογαριασμούς τους. Τα χρήματα αυτά, βέβαια, δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, παρά μόνον αφότου τζιραριστεί η αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet που συνοδεύονται από απόδοση 1.50 και άνω.

H ομάδα του Ολυμπιακού υποδέχτηκε την Μπάγερν στον πρώτο αγώνα του για το Champions League φέτος και η εταιρία στοιχημάτων είχε ανακοινώσει δύο προσφορές για το ματς.

Η Sportingbet είναι μία από τις πιο γνωστές και αξιόπιστες στοιχηματικές εταιρίες και εξυπηρετεί πελάτες σε 23 διαφορετικές γλώσσες.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία