Επιστρέφει τα χαμένα χρήματα στο El Clasico η Unibet

Την ερχόμενη Κυριακή, 22 Μαρτίου, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης, σε ένα ντέρμπι που καθόλου άδικα χαρακτηρίζεται El Clasico, και τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Unibet έχουν όχι μόνο την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, στοιχηματίζοντας σε μια από τις δεκάδες στοιχηματικές αγορές, αλλά και να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

 

Πρόκειται για προσφορά επιστροφής χαμένων χρημάτων σε επιλεγμένες αγορές, η οποία θα επιστρέψει ολόκληρο το χαμένο ποσό στους παίχτες, έως και αυτό των 50 ευρώ. Βασική προϋπόθεση της επιστροφής, όμως, είναι να καταλογιστεί τουλάχιστον ένα πέναλτι στο ντέρμπι της Κυριακής, ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

 

Οι αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά είναι οι εξής: ακριβές σκορ, ημίχρονο/τελικό και πρώτος/τελευταίος σκόρερ. Οι παίχτες, λοιπόν, που θα στοιχηματίσουν έως και 50 ευρώ στις αγορές αυτές θα λάβουν πίσω τα χρήματά τους, αν η πρόβλεψή τους αποδειχθεί λανθασμένη και καταλογιστεί τουλάχιστον ένα πέναλτι κατά τη διάρκεια του ντέρμπι. Για να δικαιούνται, όμως, την επιστροφή, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα και όχι κατά τη διάρκειά του. Στην προσφορά, μάλιστα, συμμετέχουν όχι μόνο τα μονά στοιχήματα, αλλά και τα παρολί. Στην περίπτωση που ένα παρολί δικαιούται επιστροφή χρημάτων, το σημείο που αφορά στο Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης θα επιστρέψει τα χρήματα με απόδοση 1.00 και τα υπόλοιπα σημεία θα συνεχίσουν να ισχύουν.

 

Τα χρήματα της επιστροφής, τέλος, θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων εντός των επόμενων 48 ωρών. Αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα έχουν ξανά την ευκαιρία να στοιχηματίσουν τα ίδια χρήματα σε κάποιον άλλο αγώνα και να διεκδικήσουν τα κέρδη που τους στέρησε η λανθασμένη τους πρόβλεψη στο El Clasico της Κυριακής.

Η Uninbet θεωρείται από τις μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων στην Ευρώπη με έτος ιδρύσεως το 1999.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Unibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία