Ρεάλ-Ατλέτικο: Πρώτος σκόρερ με μειωμένο ρίσκο στη Bet365

Η στοιχηματική εταιρεία Bet365 έχει ανακοινώσει ήδη το σύνολο των στοιχηματικών αγορών και αποδόσεων για τον αποψινό ημιτελικό του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για μια θέση στον τελικό και οι παίχτες του στοιχήματος μπορούν να προβλέψουν σχεδόν κάθε πτυχή του αγώνα και να διεκδικήσουν κέρδη στην Bet365.

Μία από τις επιλογές που έχουν είναι και η αγορά του πρώτου σκόρερ του αγώνα. Πρόκειται για εκείνη που καλεί τους παίχτες να προβλέψουν ποιος θα πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα. Πρόκειται για μια πρόβλεψη που συνοδεύεται από αρκετό ρίσκο, αλλά πληρώνει γενναιόδωρα σε περίπτωση επιτυχίας. Παράλληλα, με την τοποθέτηση του κατάλληλου στοιχήματος στη Bet365, η συγκεκριμένη πρόβλεψη μπορεί να τοποθετηθεί με μειωμένο ρίσκο.

 

Πληρωμές each way στοιχήματος στον πρώτο σκόρερ

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική εταιρεία Bet365 ανακοίνωσε μια προσφορά που επιτρέπει στα μέλη της να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο στον πρώτο σκόρερ του Ρεάλ-Ατλέτικο, με τον ίδιο τρόπο που θα τοποθετούσαν ένα each way στοίχημα. Θυμίζουμε πως τα each way (τα οποία προτιμώνται συνήθως στις ιπποδρομίες) πληρώνουν ακόμη και στην περίπτωση που το στοίχημα θεωρείται χαμένο.

Η συγκεκριμένη προσφορά, λοιπόν, υπόσχεται το εξής: αν κάποιος στοιχηματίσει στον πρώτο σκόρερ του Ρεάλ-Ατλέτικο, αλλά ο παίχτης της επιλογής του δεν σκοράρει το πρώτο γκολ, αλλά κάποιο άλλο στα 90 λεπτά της αναμέτρησης, το στοίχημά του δε θα χάσει, αλλά θα αποφέρει κάποια μειωμένα κέρδη.

 

Τα κέρδη που υπόσχεται η αγορά

Όπως συμβαίνει και στα each way στοιχήματα, αν κάποιος χάσει αρχικά το στοίχημά του, αλλά δικαιούται κάποια κέρδη, λόγω της προσφοράς, θα εξασφαλίσει ένα ποσό ίσο με το 1/3 της αρχικής απόδοσης. Αν, για παράδειγμα, κάποιος στοιχηματίσει στον πρώτο σκόρερ του αγώνα, με απόδοση 6.00, αλλά ο παίχτης της επιλογής του σκοράρει, όχι το πρώτο, αλλά κάποιο από τα επόμενα γκολ, τότε θα εισπράξει κέρδη ανάλογα της απόδοσης 2.00.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Στη σημερινή προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Bet365 συμμετέχουν μόνον όσα στοιχήματα τοποθετηθούν στην αγορά του πρώτου σκόρερ του αγώνα, πριν την έναρξή του στις 21:45. Απαραίτητη προϋπόθεση, βέβαια, είναι οι παίχτες να μην προχωρήσουν σε ολικό cash out του στοιχήματός τους.

Τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν μέσω της προσφοράς αν και μειωμένα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

Η Bet365 είναι από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες στον χώρο του στοιχήματος και εκτός από τεράστια ποικιλία παιχνιδιών προσφέρει και παιχνίδια όπως καζίνο,πόκερ,κίνο,ξυστό και πολλά ακόμη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία