Εγγύηση για τους τραυματισμούς στο τένις προσφέρει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Bet365

Η Bet365 ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και ανακοίνωσε μια νέα προσφορά, εν μέσω του US Open στο τένις, και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα με μειωμένο ρίσκο. Η νέα προσφορά, άλλωστε, υπόσχεται να αποζημιώνει όσους τοποθετούν τα κατάλληλα στοιχήματα στους αγώνες της διοργάνωσης και χάνουν, επειδή ο παίχτης της επιλογής τους αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω τραυματισμού.

Η νέα προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Bet365 ισχύει ως την ολοκλήρωση του US Open, ενώ αναμένεται να επιστρέψει και για οποιοδήποτε από τα γεγονότα των ATP και WTA. Και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, ώστε να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο.

 

Ο τρόπος λειτουργίας της προσφοράς εγγύησης

Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά και να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους αγώνες του US Open. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα, πριν την έναρξη του αγώνα. Το στοίχημα αυτό μπορεί να έχει οποιαδήποτε αξία και να συνοδεύεται από οποιαδήποτε απόδοση. Ωστόσο, θα πρέπει να αφορά στην αγορά του νικητή αγώνα.

Αν, λοιπόν, κάποιος τοποθετήσει ένα τέτοιο στοίχημα και ο παίχτης, στον οποίο έχει στοιχηματίσει, αποχωρήσει λόγω τραυματισμού από τον αγώνα, τότε θα δικαιούται μια αποζημίωση. Ουσιαστικά, το στοίχημά του θα διευθετηθεί ως άκυρο και θα εισπράξει ολόκληρο το ποσό στοιχηματισμού. Τα χρήματα της αποζημίωσης, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα και χωρίς κανέναν περιορισμό, ακόμα και για ανάληψη από τον λογαριασμό.

Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά, λοιπόν, τα μέλη της Bet365 θα έχουν να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο σε κάθε αγώνα του US Open.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία