Παρολί μειωμένου ρίσκου στην ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά, η οποία επιτρέπει στα μέλη της να τοποθετήσουν παρολί στοιχήματα μειωμένου ρίσκου, αρκεί να καλύψουν κάποιες απλές προϋποθέσεις. Μέσω της συγκεκριμένης προσφοράς, οι παίχτες θα μπορούν να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο στους προκριματικούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Αφρική, αφού αν τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και χάσουν, εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης, θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

Για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα. Έπειτα, αν χάσουν σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της προσφοράς, θα εξασφαλίσουν την αποζημίωσή τους.

 

Τα παρολί στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά της Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί τουλάχιστον τεσσάρων σημείων, που να αφορούν σε αντίστοιχους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Αφρική. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν στο pre-game κάθε αγώνα και να αφορούν αποκλειστικά σε προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2. Εκτός αυτού, δεν έχει σημασία η αξία των παρολί ή το ποια σημεία θα επιλέξουν οι παίχτες.

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα πρέπει έπειτα να ενημερώσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας ένα e-mail με το ID του προκρινόμενου παρολί.

 

Η αποζημίωση και τα στοιχήματα που τη δικαιούνται

Την αποζημίωση της σημερινής προσφοράς της Goalbet θα δικαιούνται μόνον όσα από τα παραπάνω παρολί χάσουν εξαιτίας ενός και μόνο σημείου. Σε αυτή την περίπτωση, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν μια αποζημίωση, η οποία θα ισούται με το 100% της αξίας του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Το πριμ, τέλος, θα υπόκειται στις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet και δε θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη στιγμή για ανάληψη.

Η Goalbet για σήμερα επέλεξε αγώνα της Β’ Κατηγορίας Βραζιλίας αυτόν ανάμεσα σε Κρισιούμα-Πόντε Πρέτα για την προσφορά της 0% γκανιότας. Μην ξεχνάτε πως όλες τις προσφορές της Goalbet μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος καθώς ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία